15. heinäkuuta 2009

heinäkuu

'Gipsy Boy', Maskun rosario

Heinäkuu, tai oikeastaan koko mennyt kesä on pyörinyt kahden asian ympärillä. Lasten ja ruusujen. Mistä voi päätellä sen, että asiat ovat oikeastaan aika mainiosti :)
Ruusuharrastuksestani, tai pakkomielteestäni, tosin ei taida perheen miesväki olla ihan yhtä haltioissaan kuin minä. Rivitaloasuntomme pieni piha on täyttynyt erilaisista pensasruusujen taimista. Kirjahyllyn täytteeksi metsästän ruusukirjoja, ja kaiken liikenevän vapaa-ajan viettäisin kaikkein mieluiten Maskun rosariossa - nauttimassa ruusuista tietysti.Vaikka menee sitä aikaa kaikkeen muuhunkin. Kotona on saatu pintaremonttia tehtyä, rappuset on jo maalattu ja seuraavaksi pitäisi tarttua alakerran eteisen tapetteihin. Ja jahka kesälomat alkavat, on vuorossa yläkerran kattojen panelointi ja seinien tapetointi. Viikonloppuna huristelen hakemaan lapsille huuto.netistä huutamaani kerrossänkyä - sekin pitäisi maalata.Illaksi pitää taas jo kiiruhtaa töihin, mutta ennen sitä on onneksi hyvää aikaa nauttia päivästä - lapsista ja ruusuista.

'Président de Séze', Maskun rosario

4 kommenttia:

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Olipa kauniita ruusuja, nämä ja edelliset. Täällä toinen ruusuhullu...;)

HIIRIEMO kirjoitti...

Vaikuttaa oikein hyvältä! Minäkin olen hankkinut yhden sun toisen ruusupuskan tänä kesänä, kaikkia en ole vielä valitettavasti edes päässyt istuttamaan, kesämökki tuntuu valmistuvan niin kovin hitaasti. Valamonruusu, suviruusu, torniojoenruusu jne. - voi kun täällä menestyisi kaikki ihanat köynnösruusutkin!

Leppoisaa kesän jatkoa!

Heli kirjoitti...

Tämä alimmainen on aivan kaunis ruusu. Itsellä mietinnässä millaisen ruusupuskan omalle pihalle istuttaisi.

Teija kirjoitti...

Voi hitsi, pitäiskö sitä vihdoin pistäytyä siellä rosariossa! Moni on kehunut, ja ihan 5 km päässä tuossa kun se on :)