26. kesäkuuta 2009

Täällä ollaan!

Täällä ollaan, kaikissa hengen ja ruumiin voimissa. Kaunis kiitos teille kaikille ihanille, jotka olette kyselleet peräämme - ja samaan syssyyn pahoittelut kovin äkillisestä hiljaiselosta. Olen yrittänyt viettää mahdollisimman vähän aikaani netin äärellä, pakollisten (vaikka kovin mieluisten) työasioiden lisäksi. En vieläkään uskalla luvata mitään erityisen ahkeraa bloggausta, mutta bloggausta kuitenkin - tänne on ollut ikävä!

Here we all are, safe and sound! Thank you all for your warm wishes and concerns, and apologies for disappearing so suddenly. I've just been trying to spend as little time as possible with my computer, though so many hours are spend with it due to my little shop. I still can't promise to be a very active blogger but I'm defenitely going to blog more often now - I've missed you all terribly!

9 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Juu, se on tämä blogaaminen vähän sellaista, että jos joku on oikein pitkään hissukseen, niin kaikki lukijat huolestuu:)
Kiva kuulla,että kaikki hyvin.
Työniloa toivottelen jos niitä tässä paahteessa joudut tekemään,ja kaunista kesää ennenkaikkea!

Joola kirjoitti...

Oho, kivaa, että olet takaisin! Minäkin olin hiukan huolissani välillä, mutta en sillä lailla vihaisesti, vaan ystävällisesti. Koitin ajatella, että toivottavasti on vain muita juttuja toisaalla. Nyt ajattelin, että käympä taas kurkistamassa. Ilahduin. Ei hätää, hitaus on ihan hyvä asia blogaamisessakin. Kiva vain kuulla, että olette olemassa. Niin ja se vielä, että on suloisia kuvia.

violet kirjoitti...

Minäkin ilahdun kun olet "takaisin".
Ja taas sanon; voi noita tuon tytön silmiä ja ilmettä;-)

Kirjoittele edes toisinaan. On niin kiva lukea.

Bullukat kirjoitti...

Tervetuloa takaisin. Täällä tulee aina käytyä kurkistelemassa, josko jotain uutta löytyisi.

Ansku kirjoitti...

Kylläpäs ilahduin tästä viestistä! Kiitos että kirjoitit. Ihana pieni teillä (noin iso jo!).

anu kirjoitti...

Kiva kun tulit takaisin! ja todella tyttösi on niin suloinen!

Tuula kirjoitti...

Kiva, kun kirjoittelit taas :)
Voi että, mitkä silmät ja ilmeet tytölläsi on! Ihana!

Annika kirjoitti...

No HUH! Mä oon ollut kanssa tosi huolissani, ja mietin, että suunnitellusta katkosta olisit varmaan kertonut, ja että jotain kamalaa on varmaan sattunut. Ihanaa kuulla, että kaikki on hyvin!

Merruli kirjoitti...

Onpa mukava kuulla, että kaikki on hyvin. Monesti on tosi viisautta vähentää tietokoneaika minimiin, mutta mukavaa saada kuulumisia sinusta aina välillä. Niin suloiset kuvat.