26. syyskuuta 2009

'Elsk dit hjem'


Tanskalaisen Ranvita La Courin kirja 'Elsk dit Hjem' on kertakaikkisen kaunista katseltavaa alusta loppuun. Huonolla kouluruotsillani tanskankielisen tekstin tavaamiseen menee hetki jos toinenkin, mutta tänä viikonloppuna aionkin keskittyä vain mukaviin asioihin: neulomiseen, ompeluun ja hyviin kirjoihin. Nukkekotiprojektiakin on aikomus jatkaa, heti jahka selvitän hirmuisen lattiamaaliväri-ongelman. Puhdas valkoinen vai kevyesti taitettu?

11 kommenttia:

Dans på roser kirjoitti...

Yes....I love this book.
I bought it two weeks ago.
Lovely pictures and I like the way she talks about our homes.
A little too much feng shui sometimes, but most of it I like!=)

Love your blog too. =)
Kathrin.

Celia kirjoitti...

Love the crochet cushion. DId you make it yourself? It's awesome!

Inka kirjoitti...

Kathrin, thank you for your kind words :) I agree with you what you said about the book. It's very beautiful, and it makes one look ones home with more love. But a bit too much feng shui from time to time :)

Celia, that gorgeous pillow is made by the very talented Michelle from 'The Royal Sisters' blog and Etsy store (blog: http://theroyalsisters.blogspot.com/ and etsy shop: http://www.etsy.com/shop.php?user_id=6577837). I just love that pillow and so want to do one myself too :)

Sanctuary kirjoitti...

Minäkin tilasin tuon kirjan, vähän niinkuin tulevan muuton kunniaksi :) Minustakin ihan kaunista, mutta olin kieltämättä kielipuolena yllättynyt siitä, miten paljon tekstiä siellä oli. Ja kieltämättä mua häiritsi se buddha-patsaiden runsaus kuvissa. Muuten kyllä ihan kiva :)

jarna kirjoitti...

Monen mutkan kautta käymässä blogissasi-onpa kiva tunnelma täällä=)

Elina kirjoitti...

Heippa ja terveiset Hollannista! Oon seurannut blogiasi jo hyvän aikaa mutta nyt vasta tulee kommentoitua. :) Kivaa kun kirjoitat taas useammin. Mutta niinhän se menee, välillä on enemmän aikaa ja tarmoa, välillä vähemmän. Ihania kuvia otat kodin yksityiskohdista. Oon niitä katsellessa oppinut arvostamaan omankin kodin pieniä juttuja, kun asumme ulkomaankomennuksen takia kalustettuna vuokratussa kämpässä niin sisustukseen ei voi paljon vaikuttaa. Siksi pitääkin keskittyä iloitsemaan niistä detaljeista.

moa kirjoitti...

hi inka -

ELSK DIT HJEM, is a beautiful book..
and thank`s for your sweet words - you made my day!
Have a lovely sunday -

hugs from moa

Bullukat kirjoitti...

Kiitti vinkistä. Pitäisiköhän jostain kaivella tuo kirja luettavaksi.

Teija kirjoitti...

Kirja näyttääkin jo ihan syötävältä! Kauniita kuvia! Mukavaa viikkoa!

Inka kirjoitti...

Sanctuary, tuleva muutto onkin erinomainen syy hankkia pari kaunista kirjaa :)

jarna, kiva kun kävit ja kiitos kauniista sanoistasi.

Elina, oi Hollannista! Olen ihan pikkuisen kade, itse olen visiteerannut vain Amsterdamissa ja pikaisesti Rotterdamissa. Yritimme miehen kanssa päästä kesällä kahdestaan Amsterdamiin pitkäksi viikonlopuksi, mutta ei suunnitelmasta sitten kuitenkaan tullut mitään. Mutta ehkä myöhemmin.

moa, thanks for visiting :)

Bullukat, jos ei muualta löydy, niin minulta saa vaikka lainaksi :)

Teija, kiitos samoin!

Bullukat kirjoitti...

Oi, kiitos tarjouksesta. En ole ehtinyt vielä googlettelemaan, mistä tuon kirjan saisi käsiinsä.