24. syyskuuta 2009

ruusun aika
Viimeisetkin ruusunkukat alkavat hiipua syksyn mukana. Näissä kuvissa alkukeväällä ostettu ryhmäruusu 'Queen Elisabeth'. Saas nähdä saanko kaunokaiset selviämään talvesta hengissä, toivottavasti.


(c) roses&pearls

Ylläolevat kuvat löysin Flickrin Rag Rugs -ryhmästä. Mistä saisi vuorokauteen lisää tunteja niin, että ehtisi tekemään kaikkea mahdollista? Itsetehdyt matot, uusin villitys siis.

10 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Sama vika täälläkin. Itsetehty matto olisi just ihana. Juuri tuollainen pyöreä, mielellään virkattu. Mutta olen joutunut puhumaan itselleni järkeä, kaikea ei vaan ehdi. ;) Ainakaan vielä...

Vekarus kirjoitti...

Minulla on matto työn alla, on ollut jo monta kuukautta. Kuteen virkkaaminen on aika rankkaa...

Miia-Rebekka kirjoitti...

Mun virkatusta matostani tulikin pieni kori :) .
Oli kyllä yllättävän raskasta virkata matonkudetta, joten päätin muuttaa suunnitelmaa kesken matkan.
Mutta kyllä mä vielä sen matonkin virkkaan!

ester kirjoitti...

Ihania matto inspiraatioita. Kunpa minäkin ehtisin.

aurinko ja kuu kirjoitti...

Samat sanat...(vrt. kommenttisi)Meillä on ruusut nuhistuneet jo aikoja sitten...
Kauniita ovat kaikki värit!

Parolan asema kirjoitti...

Upeaa kun vielä ruusut teillä sinnittelevät, kun kaikki muuttuu ruskeaksi niin nopeasti. Sepä olisikin mukavaa kun olisi 4 kättä, se puuhan määrä mitä saisikaan sitten aikaiseksi ;) Olen itse ottanut käsityön, ison, jota raahaan paikasta toiseen ja teen aina kun pieni hetki yllättää. Ehkä mattoa sitten voisi pienenä viedä mukana?.. mattovauvaa.

Paevi kirjoitti...

Siis kun mina olin pieni niin . meilla kaikki kaytosta jaaneet vaatteet leikattiin matonkuteiksi - samaa tekniikkaa voisi nyt kayttaa pursuavan vaatekaapin siivoamiseen: kaikki pieneksi kayneet/pilalle pestyt/reikaiset tms. kirpparin sijaan matoiksi!
Tuo alemman kuvan matto on ihanan varinen

Titta kirjoitti...

Yhdyn edelliseen kommenttiin, ihania väriläiskiä.

Inka kirjoitti...

Kati, eikö vain olisikin? Pyöreästä minäkin haaveilen, mutta niin kuin sanottu - aika on kortilla!

Vekarus, on varmasti rankkaa. Mutta silti olen hieman kade, olet sentään jo itse puuhassa :)

Miia-Rebekka, ihan varmasti virkkaat! Ja ehkä korilla olikin hyvä aloittaa, voisi itsellekin olla helpompaa ottaa ensin joku vähän pienempi haaste työn alle..

ester, räsymatoissa on vaan 'sitä jotain' :)

aurinko ja kuu, ihme kukkuja tuo ruusu - tosin se aloitti kukintansa aika myöhään kesällä että ehkä se nyt kuroi menetettyä aikaa umpeen..?

Parolan asema, minä raahailen tuota ripple blanketia nyt mukanani, mutta ehkäpä kun se tuosta vielä hieman kasvaa voisi mukana alkaa kuljettamaan mattovauvaa :P

Paevi, niinhän se kannattaisi tehdäkin. Katselen hieman sillä silmällä jo miehen vanhoja (joskus) valkoisia t-paitoja - nehän voisi vaikka pesukoneväreillä värjätä hauskemman värisiksi.

Titta, samaa mieltä! :)

nina kirjoitti...

that's beautiful