21. lokakuuta 2009

hakusessa oma tila, tai jotakin sellaista


Nyt kun kuopus alkaa käymään kolmatta vuottaan ja siirtyy nukkumaan sisarensa kanssa samaan huoneeseen, on minulla lopultakin mahdollisuus saada oma työskentelytila. Oi onnea! Nyt onkin hakusessa hieman inspiraatiota tulevalle projektille.12 kommenttia:

MariaK kirjoitti...

Hienoa!
Huoks vaan, että tuolta kun se tila näyttäisikin. Minulla ainakin kaaos meinaa vallata alaa, kun on monta projektia yhtäaikaa kesken. :D

Jaana kirjoitti...

Kauniita, kauniita. *huokaa*
Omaa tila halusessa täälä myös, toiveeni jotain tuollaista... eikä tätä ikuista kaaosta aina purkaessa ja pakatessa ompelukonetta jne. *gg*

Bullukat kirjoitti...

Miten löysitkin noin fantastisen inspiroivia kuvia. Oma nurkkaus, jonne voisi jättää kaiken näperreltävän levälleen,olisi kyllä huippujuttu.

Mielenkiinnolla odotan, millaisen kolon itsellesi rakennat.

Mai kirjoitti...

Missä välissä teidän Jussi on ehtinyt kasvaa jo kolmannelle vuodelle? Apua, vastahan se syntyi!!!

Mai kirjoitti...

..ja sitten heti perään; olihan poikasi nimi Jussi? nolottaa jos tämä meni nyt huti:)

Inka kirjoitti...

MariaK, niinpä siinä taitaa lopulta käydä. Nyt kun tavarat on pakko siivota pois lasten tieltä, niin paikat pysyvät suht siisteinä mutta sitten kun saa oven lasten ja tavaroiden väliin, niin kaaos taitaa olla väistämätön..

Jaana, purkaminen ja pakkaaminen on kyllä rasittavaa. Monasti tuntuu, että menee hyvä inspiraatio hukkaan siinä vaiheessa kun pitää alkaa kaivamaan tarvikkeita esille.

Bullukat, tiedätkö - niin odotan minäkin! :)

Mai, niinpä - aika kuluu ihan hirmuista vauhtia! Jussin 2-vee synttäreitä juhlitaan ensi viikonloppuna ja musta alkaa enemmän ja enemmän tuntumaan siltä, että ei mulla ole enää vauvaa. Voi haikeus!

Miia kirjoitti...

Oma tila on kyllä niin tarpeen, mutta minä menetin sen muutossa. Ehkä joku nurkka löytyy, mutta ei omaa huonetta niin kuin aiemmin. Sinulla tulee olemaan kyllä niin hauskaa suunnitella oma juttusi! Kivoja inspiraatiokuvia olet valinnut.

Laura S kirjoitti...

Äää,,tahtoo kanssa oman huoneen..nimimerkillä työpaikka olohuoneen nurkassa joka ei koskaan siisti ja järjestyksessä..

Parolan asema kirjoitti...

Aivan parasta! näissä onkin inspiraatiota, todella ihania ajatuksia, siitä tulee varmasti mahtavan luova paikka :)

tiina kirjoitti...

Itsekin etsin samaa inspiraatiota. Ihana tunnelmaisia kuvia!

moa kirjoitti...

hi inka -

..so beautiful photos!
have a lovely weekend.

hugs from moa

Inka kirjoitti...

Miia, voih! Siinä on jo totuttelemista, kun ensin on saanut nauttia omasta tilasta ja sitten pitääkin opetella olemaan ilman.

Laura S, en minäkään tosin ihan omaa huonetta saa, mutta oma tila alakerrassa, pois kaiken suurimman hälyn keskeltä, se tuntuu ihan luksukselta.

Parolan asema, tuntuu, että näin alkuvaiheessa ainakin ideoita on enemmän kuin tarpeeksi niin että seuraavaksi pitää alkaa jo karsimaan rankalla kädellä :P

tiina, toivottavasti näistä oli apua :)

moa, so nice for you to drop by! :)