3. marraskuuta 2009

marraskuu
Onhan se lähestyvä joulu kertakaikkisen ihanaa. On se. Ihan kohta alan innostua oikein toden teolla ja lupaan nauttia sydämeni kyllyydestä kaikesta siitä odotuksesta ja valmisteluista. Ja tykkäänhän minä syksystäkin - väreistä, tuoksuista, ilman kirpeydestä, kynttilöistä, villasukista, pipoista ja lapasista, neulomisesta ja kotona odottavasta lämpimästä teestä. Pimenevät illat ja rauhallinen ilta sohvan nurkassa kirjan kanssa - ei moni asia sitä voita. Mutta silti, ihan yhtä varmasti kuin marraskuu saapuu joka vuosi, ihan yhtä varmasti alan tässä vaiheessa vuotta kaipaamaan aurinkoa, valoa ja kesää.photos: (c) taverne-agency.com

Paistaahan se aurinko pian taas noin? Niin että silmiin sattuu? Paistaahan?

6 kommenttia:

heli kirjoitti...

tämä monen kuukauden mittainen jakso, kun blogit täyttyy siitä manailusta, miten mahdotonta on ottaa kelvollisia valokuvia kun koko ajan on pimeää... mutta palaa se aurinko, palaahan!

Jonna kirjoitti...

Kyllä se aurinko paistaa talvellakin ja marraskuussakin. Eilen paistoi täällä, tänään on kylmää ja harmaata. Voisin mennä päiväunille.

aurinko ja kuu kirjoitti...

pilkottaa se, aina välillä ja viimeistään kun tulee pakkaset.
Ihania kirpeitä nuo kuvat.

Tuula kirjoitti...

Kyllä minäkin kaipaan aurinkoa ja kevättalven valoa. Ei tämä pimeys ja loska herkkua ole, mutta parin kuukauden päästä jo helpottaa!
Mukavaa viikonloppua :)

Katja O kirjoitti...

moi

olen monesti lukenut mutten (ehkä) kommentoinut. ihana blogi sinulla! meillä alkaa marraskuun 1. pvänä soida joululevyt, illat juodaan glögiä ja syödään fazerin joulusuklaata. tammikuun alemyynteihin pitäisi pudottaa vielä 5-10 raskauskiloa muttei taida tällä herkuttelulla lähteä. valosarjat ovat kaikki pimeinä, vielä kun ensi vkolla hankin uudet niin jo on ihanat kolo/pesäpäivät (vai-mikä-se-termi-nyt-olikaan). ja vielä havukransseja sinne tänne ja piparit ja ...

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavia kuvia sinulla, vaikutat mukavalta ihmiseltä ja maku on aika samanlainen meillä :) Ihanaa joulunaikaa!

Täällä pohjoisessa Lapissa aurinko aikoo näkyä tammikuun puolivälissä - tosin alkuun vain kipenen kerrallaan mutta KUITENKIN! Jos sinne jaksais..