11. marraskuuta 2009

lunta odotellessa...

Blogi on jäänyt viime päivinä ihan heitteille, jäänyt ikuisuudelta tuntuvan flunssa-aallon jalkoihin. Kuumetta, yskää, nuhaa - kaikkea mahdollista. Peruttuja vierailuja, kerhoja, reissuja. Väsyneitä ja raivoisia lapsia, väsyneitä ja kärttyisiä vanhempia.
Nyt tiedossa muutama yhteinen vapaapäivä, pitkään nukkumista ja laiskottelua. Ollaan yöpuvuissa vaikka koko päivä, syödään mitä huvittaa. Josko se nostaisi mielialaa, tässä lunta odotellessa.

9 kommenttia:

anu kirjoitti...

Kaiken possutaudin lisäksi nyt taitaa olla joka puolella ihan normiflunssia!!!Meilläkin on sairasteltu!
Jaksuja sinulle!

HIIRIEMO kirjoitti...

Minä ilmoitin päiväkerhoon, ettemme tule ennen possupiikkejä. Sen jälkeen tuli tieto, että lapsista viimeinen saa piikin viikolla 50, hoh, hoh! Elämmeköhän ikuisessa karenteenissa vai unohdammeko koko possutaudin. Me olemme onneksi olleet ainakin tähän asti terveitä!

Tsemppiä teille!

Jonna kirjoitti...

Puroneule vai Noroneule? Kauniilta näyttää. Toivottavasti voitatte flunssan, minä juuri lupasin lapsille, että joku päivä syödään ulkona lounas, vähän juhlaa arkeen :) Lähellä on mahtava nepalilainen!

Jossain blogissa kirjoittelit, että olet tehnyt itse saippuaa. Mulla olis aikomuksena samat hommat, mutta lipeän saanti on aika nihkeää. Oletko tilannut netistä vai löytänyt jonkun apteekin, joka sitä vielä myy?

Teija kirjoitti...

Ihanat värikkäät kuvat taas. Tosi herkullisen näköistä neulepintaa. Lunta odotellessa täälläkin.

Miimu kirjoitti...

Toivottavasti flunssa hellittää ja tulis kunnon talvi joka tappais suurimmat taudit.
Hauska yhteensattuma että löysin blogisi. Ihania kuvia ja tunnelmia täällä.

Tuula kirjoitti...

Meilläkin sairasteltiin, onneksi ollaan jo voiton puolella.
Ja lunta myös odotellaan. Käytiin jo pulkkaostoksillakin, mutta vähän vetiseltä näytää sääennuste... Toivottavasti muuttuisi pian tämä säätyyppi!

Neiti Nimetön kirjoitti...

Uskon, että arki menee aika sekaisin kun koko perhe sairastuu. Kyllä siinä hetki menee kun siitä taas selviää. Paranemisia!

Herkullisen värikkät raidat ensimmäisessä kuvassa!

PROVINS kirjoitti...

Great colours in the knit!!

Inka kirjoitti...

anu - meilläkin taitaa kyseessä olla ihan tavalliset syysflunssat, tosin vain ilkeästi peräperään. Pitääkin muistaa käydä apteekissa ja ostaa maitohappobakteereja josko niillä saataisiin hieman vastustuskykyä porukkaan!

Hiiriemo - kuulostaa järkevältä. Meillä on rokottamiset toistaiseksi lykkäytyneet näihin flunssiin mutta mahtaako parin viikon päästä enää olla tarvetakaan piikitykselle? Tiedä sitten näistä.

Jonna - puroa tämä, suuren käsityölehden ohjeella. Takista tuli ihan nätti ja lämmin, mutta noihin lankoihin olin hieman pettynyt. Mutta paasaan niistä sitten myöhemmin lisää. Lipeästä sulle pistelinkin jo viestiä, mutta kirjattakoon vielä muille mahdollisille halukkaille, että Lahtisen Vahavalimoon olen turvautuva kaikissa lipeäasioissa :)

Teija - ja edelleen odotellaan. Vesisadetta vesisateen perään. Uh.

Miimu - kiva kun poikkesit ja tervetuloa toistekin :)

Tuula - hyvä että olette jo paranemaan päin. Pulkkareissut, voi vitsit, taas yksi lisäsyy odottaa talvea! Pulkkareissut :)

Neiti Nimetön - kiitos. Raidat ovat tehty tuolla Novitan uutuuslangalla Purolla, joka oli siitä kiitollista neuloa että valmista tulee aika nopsaan. Ja värit ovat tosi kauniit, ainakin silloin kun onnistuu saamaan samanlaisia keriä.

Provins - thanks, I like it too :)