19. marraskuuta 2009

tarinaa takista, ja sen sellaisesta

Lueskelin ajankulukseni (toisin sanoen en millään vielä malta mennä nukkumaan) blogia taaksepäin, ja huomasin suureksi huvituksekseni toistavani samoja aiheita uskollisesti, vuodenaikoja seuraten. Viime vuonna samaan aikaan olen valitellut pimeää ja synkkää, ja haaveillut kaiken pelastavasta talvitakista ja uusista talvikengistä - ihan kuin ne yksinään onnistuisivat siirtämään meidät kaikki pois tästä marraskuun masennuksesta suoraan talven taikamaahan. Huvittavaa tai ei, tarkoitukseni oli, jo ennen muistelokierrosta, blogata tämän (vielä tulossa olevan) talven toivetakista.


Tämä kyseinen takki, Prairie Underground Town Coat, löytyy Beklinan mallistosta ja on 100% luomupuuvillaa. Ja minun silmiini se osui ensi kertaa Mrs. Frenchin ihastuttavassa Bliss-blogissa.

Ja koska ilmiselvästikin olen vanhoilla päivilläni alkanut toistaa itseäni kuin mikäkin pahainen levysoitin (vai mitä sanotte tästä, lähes päivälleen blogatusta jutusta!) niin aion vielä jatkaa haaveiluani, ja miettiä pehmoisia, lämpöisiä ja mukavia talvisaappaita. Harmaita talvisaappaita, ehdottomasti harmaita.

(c) EMU Australia


Vielä kun saadaan se lumi ja pakkanen, niin ollapa syytä hymyyn. Ja jos seuraava postaukseni käsittelee lapsen kanssa askartelua ja kuivattuja hedelmiä, niin heittäkää joku mua jollakin!

7 kommenttia:

*Katinkainen* kirjoitti...

Olehan ihan rauhassa
sinä siellä!!!
Elämähän kulkee turvallisesti omalla radallaan ja toistaa(liian) useat asiat itseään-mitäpä tuosta!!
Tuttua ja turvallista...Ei ne päivät kauheasti erotu toisistaan.Viikot vierivät,kuukaudet hujahtavat ja vuodet humahtavat armotta unholaan..Lapsista näkee,että aika kuluu ja kun peiliin katsoo,voi vain huokaista~aika kuluu,eikä se ainakaan hiljentymisen merkkejä ilmoille heittele!!!
Uusi takki olisi kiva,enkä popottimillekaan sanoisi ei,jos mukavaiset vastaan tulisivat...
Minulla meinaa vain olla totaalinen tympääntyminen kaupojen tasapaksuihin valikoimiin..
Niin tylsiä ja persoonattomia!!
Tuon takin voisin ottaa heti...Mitenkähän nuo kengät kestäisivät nykyajan rapakelejä,kun paukkupakkasista voi vain unelmoida!?
Niitä odotellen:
Rutistuksen antava Essulainen.
Jakselehan hyvin sinä siellä,tästä harmaudesta huolimatta!!!=O)

HIIRIEMO kirjoitti...

Minustakin tuntuu, että toistan itseäni. Eilenkin huomasin, että olin laittanut blogiini tismalleen samat kuvat kuin joskus aikaisemmin...

Sinun tapauksessasi ei liene syytä huoleen. Takkipostaus marraskuun lopussa on jo hauska alku perinteelle, jos vielä esittelisit saman takinkin niin sehän se vielä perinteeltä tuntuisikin...

Kengät ovat ihanat, tahtoo samanlaiset! :)

Ihanaa viikonloppua ja mukavia askarteluhetkiä! ;)

Inka kirjoitti...

- Katinkainen, Essulainen, kiitoksia rutistuksesta ja voimaa antavista sanoista :)

- Hiiriemo, musta tuntuu monesti että olen laittanut samoja kuvia, tai ainakin hyvin samanlaisia :) Perinne, hee - siltä kantilta en osannutkaan asiaa katsoa. Ja minähän olen kovin perinteistä pitävä ihminen ;)

heli kirjoitti...

ihania harmaita. :) mutta nyt on kuule vähän tulkinnanvaraista, että pitäiskö sua heittää jollain vai ei!

heli kirjoitti...

(tarkoitan siis, että tommonen hygge-meininki voi ihan hyvin viitata kivaan lasten kanssa askarteluun ja kuivattuihin hedelmiin...)

Inka kirjoitti...

heli - hee hee, voin käsi sydämellä vannoa etten ole viime päivinä askarrellut tai kuivannut hedelmiä. Tosin suunnitteilla se on, joten ehkä pidän pään matalana kuitenkin ;)

Kaylovesvintage kirjoitti...

love the coat