17. joulukuuta 2009

inkan ihan omaKirjalistan vielä ollessa kesken, ajattelin mainita uudesta blogistani. Tai itse asiassa minullahan on kaksi muuta blogia tämän varsinaisen blogini ohessa. Toinen niistä on puodin oma, mutta toinen ihan vain minun omani. Siitä nimikin, ihan oma. Tarkoitukseni oli koota itselleni verkkoon leikekirja, kaikkia niitä lukemattomia kauniita kuvia varten joihin jatkuvasti törmään. Ja koota nimenomaan vain itselleni. Mutta kysellessäni lupia kuvien lainaamiseen, sain niin paljon kaunista palautetta blogista, että päädyin listaamaan sen julkiseksi. Jos siitä vaikka olisi iloa muillekin.
Kaikki kuvat ovat siis (ainakin tässä vaiheessa) muualta lainattuja. Luvat kuvien käyttöön olen luonnollisesti kysynyt kuvien ottajilta, ihan muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Muutamien kuvien kohdalla en ole joko löytänyt kuvan ottajaa ja/tai en ole saanut tähän yhteyttä. Olen kuitenkin uskaltautunut paria kuvaa näinkin käyttämään, sillä varauksella tosin, että jatkan lähteen metsästämistä ja olen valmis poistamaan kuvan käytöstäni heti, jos kuvan ottaja sitä jossain vaiheessa pyytää.

Ja nyt minun pitäisi kiireen vilkkaa palata arkiaskareiden pariin. Näyttäisi nimittäin siltä, että normaalin kotielämän pyörittämisen lisäksi, on päiviä joilloin 2 x työ yhdistettynä vielä joulukiireisiin ovat aavistuksen  
k i i r e i s i ä. Sillä lailla kiireisiä, että esimerkiksi tuo tiskipöydällä puoliksi tehtynä oleva kaakaokakku ainakin olisi kannattanut jättää toiseen päivään.

2 kommenttia:

Vibeke kirjoitti...

i love the picture!

wishing you lovely adventdays,
vibeke

Inka kirjoitti...

Vibeke, thank you and same to you too! :)