22. tammikuuta 2010

korvien välissä

 

Menossa erityisen kiireinen viikko. Kiirettä riittää kotona, kotona-töissä ja töissä. Mikä on toisaalta ihan hauskaakin, mukavaa vaihtelua niille harmaille viikoille kun tuntuu ettei missään tapahdu mitään. Ainakaan korvien välissä. Nyt siellä kuhisee ihan kuin isossa kaupungissa ruuhka-aikana.


Hain kirjastosta lainaan J.D.Salingerin kirjan "Franny and Zooey". Monasti on pitänyt, nyt sain aikaiseksi. Josko englanninkielinen teksti hiljentäisi pahinta surinaa. Hidastaa ainakin, se on varma.

4 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Tuo otsikko sopisi hyvin mulle nyt, kun sitä vielä jatkaisi sanalla 'tyhjää'. On niin onneton ja turhautunut olo kun ei osaa mitään.

Kaikkea hyvää kiirusviikollesi! Ensi viikko taitaa olla minullakin, tai on tämäkin ollut yhtä härdelliä, tänään sentään rauhallinen päivä.

HIIRIEMO kirjoitti...

Salingeria englanniksi, wau! Saisipa tännekin vähän kuhinaa korvien väliin, tekisi kovin hyvää!

Pieni hässäkkä silloin tällöin ei ole hassumpaa, kunhan se ei ole ikuista ja päättymätöntä. Minä ainakin tarvitsen ne laiskat päiväni.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa, kaipailinkin postauksia jo. =) Ihanat kuvat taas. On hyvä, kun osaa hakea tasapainoa, eli tapauksessasi surinan keskellä rauhaa. Ja tosiaan, joskus sitä pitää hakea balanssia toisinpäin. =)

Nina

Inka kirjoitti...

Liivia, kiirusviikon jälkeen on täälläkin korvien välissä tyhjää. Ehkä se joskus on vain hyväksi, vaikka useimmiten tuntuukin vain lamaannuttavalta.

Hiiriemo, piti ottaa englanniksi kun löytyi - kummasti vetristää harmaita aivosoluja :)

Nina, voi kiitos! Tulipa niin hyvä mieli sanoistasi. Pahoittelen että nyt ollut postaaminen vähän vähissä, mutta eiköhän se tällä viikolla taas pääse normaaliin uomiinsa :)