26. tammikuuta 2010

myrskyn jälkeenKuten olen aikaisemminkin kertonut, olen oman yrityksen pyörittämisen lisäksi myös vieraalla töissä. Tai paremminkin sanottuna, jatkoin vanhassa työpaikassani yrityksen perustamisen jälkeenkin. Viime postaukseni jälkeen aika on kulkenut ihan kuin sumussa. Siellä toisessa työpaikassa oli iso ja kiireinen viikonloppu, ja muistikuvani viime päiviltä käsittävät lähinnä vain pimeyttä ja kirkkaita sisävaloja. Kaiken liikenevän ajan olen kotona ollut kuin horroksessa, riippuen valvetilan ja unen välillä. Lapset lähtivät viikonloppuna mummolaan, ja koti on tuntunut siitä asti niin tyhjältä.

 

Aamulla herätessäni aurinko paistoi. Ulkona on niin kirkasta ja kaunista, että väkisinkin hymyilyttää. Tämä päivä menee rästitöitä tehdessä (menneinä päivinä kun on omat työt jääneet ihan heitteille), mutta josko illalla soittelisi mummolaan ja miettisi lastenhakureissua. Kirppiksellekin olisi kiva päästä. Olo on kuin vasta heränneellä.

3 kommenttia:

ilofina kirjoitti...

itsekin elän hirveän kahtijakoista elämää, työ kodin ulkopuolella, kotona vaativaa arkielämää lypsykarjatilalla, lapsia, lemmikkejä, kotitöitä, kaaosta ainakin meillä.
ja sitten vielä se kaikki ihana mitä haluaisi tehdä, se josta ei tiedä on se työtä vai mitä, langat ja villat ja kankaat ja kaikki se mitä rakastan tehdä.

minä olen tänään hoitanut huonekasveja ja ottanut verhoja pois ikkunoista, ihan kaikessa rauhassa, kun kotona on vaan nuorimmaiseni.

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta kotikutoisesta kosmetiikasta olen erittäin kiinnostunut, koska muutama vuosi sitten allergisoiduin peruskosmetiikalle.

Siirryin sitten Weledaan ja dr. Hauschkaan, mutta tänä talvena iho on ollut pakkasten myötä niin kuiva ja päänahka oireileva (ostin juuri eilen Urtekramia kokeiluun...)

Kiitos kiinnostavista vinkeistä ja kuten sanottu, nälkäni kasvoi syödessä..

Saiskos lisää vinkkejä ;)

-Hilma

Anonyymi kirjoitti...

Niin, sitä piti tiedustella, että mitä käytät tuoksuöljynä tuotteissasi? Ja millaisiin purnukoihin ja törppöihin pakkaat ne ?

Hilma