4. tammikuuta 2010

vielä viimeinen

Vielä viimeinen katse jouluun. Huomenna kannetaan kuusikin ulos. Pakataan koristeet laatikoihin, laitetaan viimeisetkin piparit tarjolle. Hengähdetään ja toivotaan että seuraavakin joulu olisi yhtä onnistunut.
Loppiaisena juhlitaan lasten pienimmän serkun ristiäisiä, ja sitten ovatkin pyhät ohi.
Tervetuloa arki!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuusinurkkaus! Kiva, kun olet bloggaillut taas useammin! RAKASTAN blogiasi! =)

Nina

inkamaria kirjoitti...

Ihana kuva ja kaunis kuusi! Meillä varmaankin jouluillaan vielä Nuutinpäivään asti.
Antoisaa arkea!

Inka kirjoitti...

Nina, kiitos! :)

inkamaria, eikös se perinteisesti kuulu Nuutinpäivään saakka jouluilla? Taidan olla hieman kärsimätön, lasten suureksi harmiksi :)

heli kirjoitti...

kuusi on suloinen, mutta toi tapetti se vasta herkullinen onkin!

meillä sinnitellään nuuttiin asti tänä vuonna. :)

Jonna kirjoitti...

Meillä lähtee kuusi kanssa ihan lähipäivinä, varistaa jo ihan kamalasti, vaikka onkin kotimainen ja kuulema ihan tovi ennen myyntiä kaadettu. Neulasmatto kuusen alla on melkoinen :) Ihana tuoksu kuusesta kyllä tulee.

Mai kirjoitti...

Oi, tapetti on ihana! Laitathan siitä lisää kuvia?

Kati kirjoitti...

Kaunis kuusi. Tapetti on kyllä tosi pehmoisen ja kauniin näköinen. :)

Inka kirjoitti...

Jonna, tuoksu on kyllä ihana. Mietin juuri josko hankkisin tuoksulyhtyyn jotain metsä/kuusi-tuoksua ja tuoksuttelisin sitä sitten kuusen tuoksun ikävään.

Mai, tapetti on kertakaikkisen ihana. En meinaa saada siitä tarpeekseni :) Laitan kuvia lisää, heti kun vaan saan otettua nättejä :)

Kati, kuusi oli herttainen. Ja lasten ihan itse koristelema (no, äiti auttoi yläoksilla mutta muuten). Kiva saada kuvia talteen seuraavia vuosia varten.
Tapettiin en voisi olla tyytyväisempi. Tosin nyt on kamala kuume saada kaikkialle uutta tapettia, ojasta allikkoon tai jotain semmoista :P

Teija kirjoitti...

Tää on varmaan tämän joulun kaunein kuusikuva :)

Fine Little Day kirjoitti...

All beauty here.

mimmu kirjoitti...

ihana kun on pieniä serkkuja, meidän tytöillä on nuorimpaan serkkuun kymmenen vuotta ikäeroa, muihin 20. Surullista! Kohta syntyvä serkku, joka on sitten vähän nuorempi kun meidän katras, asuu satojen kilometrien päässä - ei ihan sama asia kun näkee pari kertaa vuodessa..