21. helmikuuta 2010

aurinkoinen lempimekko

 

Joskus lempivaatteet löytyvät ihan vahingossa. Tai ainakin minulla. Uusinta Gudrun Sjödenin luetteloa selatessani sydämeni pysähtyi tuon ylläolevan kuvan kohdalla. Mikä fiilis, mikä valo. Mikä kesän tuntu! Niin, ja aika kivan näköinen mekko. Päätin olla rohkea ja tilata kyseisen mekon, ja kyseisessä värissä. Siitäkin huolimatta että mekkoa löytyi myös sinisenä - paljon tutummassa ja turvallisemmassa värissä. Voisihan sen aina vaihtaa jos väri olisikin ihan kamala.
Paketti saapui ja ensivaikutelma oli hirveä. Mikä väri! Mitä ihmettä olin ajatellut? Enhän minä käytä oranssia. E n  i k i n ä . En koittanut mekkoa edes päälleni, tungin sen vain takaisin pussiinsa ja päätin palauttaa. Kirjata sarjaan epäonnistuneet kokeilut.
Illemmalla mies huomasi paketin ja ihasteli mekon väriä. Kannusti nyt edes koittamaan päälle. Kehui kauniiksi. Ja sitähän se olikin. Ihan juuri sellainen mitä etsinkin, sellainen miltä se kuvassa näytti - aurinkoiselta ja simppeliltä.
Nyt mietin miten selviän pesupäivästä. Jos pistäisinkin sen pesuun illalla, heräisin ripustamaan kuivumaan ja sitten se odottaisi minua aamulla valmiina ja puhtaana. Ehkä teen juuri niin.
Joskus onni löytyy odottamasta paikasta, ja väristä.

12 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Minä katsoin tuota samaa mekkoa. En kylläkään tilannut, mutta jos tilaisin niin värini olisi ehdottomasti juuri oranssi. Sininen on tosi vieras minulle.

Inka kirjoitti...

Jonna, mulle sininen on tullut pikkuhiljaa tutuksi. Vierastin pitkään mutta nyt olen oppinut tykkäämään. Ehkä samoin käy vielä oranssinkin kanssa.

inkamaria kirjoitti...

Ihana mekko ja ihana väri!

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mekkoa olen katsellut...

Jutta kirjoitti...

Ihana mekko, juurikin aurinkoisen ja simppelin näköinen. Sellaisen kesäisen :) Minäkään en oikein osaa käyttää oranssia, en kyllä oikein sinistäkään... Minulla on joku pastellikausi meneillään, mutta sitten kun värjään hiukset takaisin oman värisiksi, vaihtuu varmaan vaatteissakin väritys.

Liivia kirjoitti...

Tuo on ihan mun väri, käytän sitä paljon. Poltettu oranssi, jos kuva ei valehtele.
Uskon, että sopii sinullekin hyvin, Onneksi miehesi huomasi mekon ja kommentoi:)

Suvi kirjoitti...

On ihanaa löytää joku lempivaate. Itselläni ne on nyt Benettonin vakosamettiset pillihousut. Ensimmäiset löysin kirpparilta, toiset liikkeen alennusmyynnistä. Nyt niitä on siis kahdet ja voin pitää niitä jatkuvasti. Värinä tummanruskea. En oikein osaa muuta kuin tummia värejä, ja ehkä niitä petroolin eri sävyjä.

Kate kirjoitti...

Aivan ihana mekko.
Hassua muuten, minä olen jotenkin kuvitellut sinun olevan juurikin tuollainen 'maavärien' käyttäjä, ainakaan sinistä väriä en sinuun olisi yhdistänyt :)

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Täytyy sanoa etta uskon sinun kuvasi ja mekon kuvan perusteella että tuo juuri todella hyvä väri sinulle!Uskaltaispa itsekin!

Hyvää maanantaita!
Anu

Kati kirjoitti...

On kyllä ihana, aurinkoinen mekko. Ja jotenkin mäkin voisin kuvitella, että se sopii sinulle paremmin kuin hyvin,

Inka kirjoitti...

inkamaria :)

14a4:n Hanna, ja minä uskallan suositella - se on ihana!

Jutta, mulla on joku värivamma vaatteiden suhteen. Kaiken pitäisi olla harmaata tai mustaa, vihreä ja sininen ovat jo varsinaisia väriläiskiä vaatekaapissani.

Liivia, poltettu oranssi juurikin. Jännä miten vaatteen väristä tarttuukin itseen värin energiaa, eron huomaa hyvin tavallisten mustien ja harmaiden jälkeen.

Suvi, minä olen myös tummien värien ystävä. Ja nyt tunnen itseni vallan hulvattomaksi näin värikkäässä vaatteessa. Mietin tosin mekon ostamista myös toisessa värissä, lempivaatteita kun on hyvä varata kaappiin toinenkin kappale. Tiedä kuinka kauan menee seuraavan lemmen löytymiseen!

Kate, onhan se hassua että niin paljon kun väreistä tykkäänkin, niin en niitä sitten oikein päälläni osaa käyttää. Toivottavasti opin!

Anu, niin uskon minäkin :)

Kati, alun kauhistuksen jälkeen mekko ja väri tuntuvat ihan omilta!

Anonyymi kirjoitti...

IHAN SAMAA mekkoa olen pähkäillyt,juupas eipäs meiningillä...ja samaa väriä miettinyt.pakko varmaan ostaa ennenkuin koot loppuvat,luulen että tuosta voisi tulla minunkin lempimekkoni.
-s