22. helmikuuta 2010

Etcetera


Harvaa kirjaa odotan yhtä innolla, tai suurin odotuksin, kuin Sibella Courtin huhtikuussa Euroopassa julkaistavaa sisustuskirjaa Etcetera: creating beautiful interiors.

 

  

LivingEtc'n julkaisema artikkeli (syys '08) Sibellan New Yorkin kodista on edelleen yksi ehdottomia suosikkejani.

 

  

  

  

  
 Images via moodboard

16 kommenttia:

kata kirjoitti...

oih ja voih !! eilen vasta löysin blogisi ja jo tänä aamuna näin MAHTAVA löytö... tuo kirjahan olisi ihan pakko saada käsiinsä...
tykkään myös oranssista lempimekostasi, kesäenergiaa!

minja kirjoitti...

Bongasin eilen tuon kodin design spongen kautta ja rakastuin! Kaikki nuo ihanat ötökkä-ja muut kokoelmat!! Huh.
Kiitos näistäkin kuvista, näitä en ollut nähnyt :)

- Jo - kirjoitti...

Toden totta, ihana koti. Mulla on tuo lehti, mutta nyt on siis ilmestymässä kirjakin. Pitääpä muistaa. Tuo mekko on ihana, kaivoin eilen kuvaston esille ja aloin miettiä, pitäisikö satsata...

Inka kirjoitti...

kata, tuo kirja nimenomaan on pakko saada käsiinsä :)

minja, samoja design spongen kuvia on tullut tässä tuijoteltua useampaan otteeseen. Laitetaan vielä linkki muillekin kiinnostuneille eli : http://www.designspongeonline.com/2010/02/sneak-peek-sibella-court.html ja flickr'ssä : http://www.flickr.com/photos/71112133@N00/sets/72157623261795899/

Inka kirjoitti...

Jo, tuota mekkoa uskallan kyllä suositella. Ja kesällä se varmaan on vielä ihanampi kuin näin paukkupakkasilla :)

Elina kirjoitti...

Ihania kuvia! Kerrankin sisustuskuvia joissa on paljon tavaraa niinkuin meillä. :) Eikä vaan tyhjää tilaa.

Ja kivaa kun mekkokin alkujärkytyksen jälkeen alkoi miellyttämään. Menisikö se talvikeleillä sukkisten ja säärystimien kanssa?

Kati kirjoitti...

Mä en itse osaa keräillä tuollaisia ihanaisia tavara-asetelmia (rojuasetelmia kyllä valitettavasti), mutta tuollaisia on ah niin ihana katsella, kun joku osaa... <3

Laura S kirjoitti...

Olitpa taas löytänyt tosi ihania kuvia, mistä sinä niitä oikein "bongaatkin"..Laitoin blogiini pienen kilpailun, nyt kaikki joukolla osallistumaan!

Matroskin kirjoitti...

Tuo koti on kuin kahvila Villipuutarha.

Inka kirjoitti...

Elina, paksujen villasukkisten ja villasukkien kanssa menee oikein mainiosti. Tarpeen vaatiessa vaatetta saa alle vielä lisättyäkin :)

Kati, rojuasetelmat ne itsellekin ovat tutumpia. Ennen lapsia tykkäsin kovin tehdä asetelmia mutta nyt se tuntuu vähän turhalle. Sekaisin ne kuitenkin olisivat. Tai sitten se on vain oiva tekosyy.

Laura, kiitos ja pitääkin osallistua!

Matroskin, siellä olisi kiva päästä käymään. Näkemistä varmasti riittäisi.

Merja kirjoitti...

Mulla on tuo kirja. Se löytyi Anthropologiesta, ja vielä aika edullisesti. Jännästi tehty, sellaiset 'kierrätys'tyyliset paperisivut ja hienoja kuvia tietysti.

Inka kirjoitti...

Merja, olen kade! Katselin kirjaa tuolla verkkokaupassa mutta postareiden kanssa siitä tuli vielä niin kallis että päätin odottaa kirjan julkaisua Englannissa.

Jutta kirjoitti...

Minäkin ihastelin tuota kotia design spongessa. Mutta hieman bakteerineuroottisena mietin, mitenkähän se pysyy siistinä. Varmaan mieletön työ pyyhkiä pölyt kaikkialta. Nojoo, kirja näyttää ihanalta, taitaa mennä toivelistalle :)

vankavesi kirjoitti...

moi

samat sanat eli kaksi suosikkikotia IKINÄ juuri tuo ja sitten se aikoinaan elle interiörissä ja edellisen divaaninkin kannessa ollut malmölaiskoti, täälläkin jossain ensimmäisissä postauksissa ihasteltu.

Inka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Inka kirjoitti...

Jutta, joo sama ajatus kävi mielessä. Kuin myös se, että tilaa saisi ympärillä olla aikalailla ettei tavaramäärä alkaisi ahdistamaan. Mutta ihailen silti, ihan hirmuisesti.

vankavasi, kuin myös. Ihan suosikkejani!