25. helmikuuta 2010

here comes the sun

 
  


  

 

Eilen aurinko paistoi täydeltä taivaalta. Ulkona tuli toppavaatteissa ihan lämmin, pakkasesta huolimatta. Tehtiin linssikeittoa ja syötiin lämpimiä teeleipiä. Olen kehittänyt itselleni pakkomielteen hasselpähkinöistä. Söisin niitä vaikka ja kuinka. Mahtaisiko olla seurausta lähinnä kasvisruokavalioon siirtymisestä?
Nuorimmaisella aloitettiin vatsavaivojen syyn selvitys. Toista viikkoa ollaan opeteltu maidottoman ruokavalion saloja, tosin mitään vaikutusta pienen vatsaan ei vielä näytä kokeilulla olevan. Mutta riisijuoma maistuu paremmin kuin maito ikinä. Poika itse kutsuu sitä hunajamaidoksi. Mahtaa olla aika herkkua siis.

10 kommenttia:

vankavesi kirjoitti...

meillä oli joskus 70-80 -l ihan samanlaiset verhot (ja löytyy varmaan vieläkin vanhempien komerosta) kuin tuossa ekassa kuvassa. pitäisi vaan NÄHDÄ vanhoja juttuja uudella tavalla ja taas kelpaisivat.

Usimarjaana kirjoitti...

Meilläkin on samanlaiset verhot tuolla liinavaatekomerossa ;) tulin aurinkoisista kuvista hyvälle tuulelle! Kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Oi, ihania kuvia! =) Uskomaton valon ja lumen yhdistelmä, ihana! ) Toivottavasti nuorimmaisen vaivoihin löytyy pian simppeli syy, joka vie vaivat pois! Ikävää, kun pienen ei ole hyvä olla. =( Onko ripulia, kipua vai jotain muuta?

Ihanaa viikonloppua!!! =)

Nina

Jonna kirjoitti...

Mahakurjuudet on kamalia. Minä olen vähän sellainen mahalla eläjä, heti näkyy jos syö huonoa ruokaa tai tapahtuu jotain muutoksia. Se on ärsyttävää.

Pojalla on ihana haalari! Minä olen löytänyt vaan kerran ruskean puvun, Tatille silloin, kun poika oli pikkupallero. Se on kyllä visusti säilytetty, löytyisipä isompiakin kokoja.

HIIRIEMO kirjoitti...

Meilläkin ollaan maidottomia, tosin tyttö juo riisimaidon sijaa kauramaitoa. Onneksi tosi paljon on saatavailla korvaavia tuotteita, jotka maistuvatkin todella hyviltä. Toivottavasti saatte vatsavaivojen syyn selville!

Tuula kirjoitti...

Toivottavasti pojan masuvaivojen syy selviää.
Ihanan aurinkoisia kuvia :) Mukavaa mennä nyt kovaa vauhtia kevättä päin!

Inka kirjoitti...

vankavesi, löysin nuo kaunokaiset kirppikseltä. Hintaa taisi olla alle euro. Ne oikeasti tuovat auringon sisään.

Usimarjaana, kiitos itsellesi :)

Nina, jatkuva ripuli kiusaa. Ja on vaihtelevasti kiusannut ihan vauvasta lähtien. Onneksi ei kuitenkaan vaivaa poikaa millään tavalla, ei kipuilua eikä mitään. Pituus-paino-käyrä tosin menee alamäkeä joten kyllähän syy pitäisi saada selville.

Jonna, olen itse samanlainen. Maha reagoi heti, oli kyse sitten ruoasta tai stressistä.
Tuon haalarin ostin jo esikoiselle. Tykkään siitä kyllä hirmuisesti.

Hiiriemo, kauramaito pojalla on vielä kokeilematta. Ensi viikolla aloitetaan labratutkimukset,joten ehkä niistä sitten selviää enemmän.

Tuula, maaliskuu on nurkan takana. Silloin voi jo puhua kevättalvesta - jihuu! :)

inkeroinen kirjoitti...

Riisimaito on kyllä makiaa :) Toivottavasti rupeaa helpottamaan mahavaivat.
Ihanan aurinkoista!

Vilppumaan Erika kirjoitti...

Upeaa valoa <3

Hyvä, jos löytyy helpotusta vatsavaivoihin, niinhän se on että vatsalla reagoidaan herkimmin yleensä!

Inka kirjoitti...

inkeroinen, kiitos :)

Vilppumaan Erika, näin se tuntuu ainakin meillä menevän. Labrakokeita saadaan kuitenkin odotella toista viikkoa, joten toivotaan että niistä ainakin sitten selviää jotain.