3. maaliskuuta 2010

nirsk-narsk
Kävin heti aamusta hammaslääkärissä. Olen alkanut nukkuessa narskuttelemaan hampaitani niin ettei mies saa melulta kuulemma oikein edes nukutuksi. Sain ajan jatkotoimenpiteisiin vasta parin kuukauden päähän joten miehelle pitää varmaan hankkia korvatulpat. Uh, mahtaa olla hirveä ääni.

 
Tyttö on innostunut taiteilemaan kortteja. Kauneimmat kantaa äidille. Ajattelin että askartelisimme niistä yhdessä postikortteja ystäville ja sukulaisille. Jos maltan niistä luopua, siis.

10 kommenttia:

moa kirjoitti...

so lovely ♥

hugs from moa

ilofina kirjoitti...

Minulla on ollut kaksi viikkoa purentakisko, olin aiemmin luopunut sen käytöstä mutta aloitin uudelleen kun yksi hampaista meni juurihoitoon tuon yöllisen narskuttelun ja puremisen vuoksi.
Kisko on vaan tylsä, hyvästit iltajutteluille miehen kanssa, kun kaikki on sanottu kisko suuhun ja sitten, jos haluaisi vielä sanoa jotain mieleen juolahtanutta on kisko otettava pois.
Tänään olinkin hammaslääkärissä kisko-kontrollissa ja eiköhän ihan takimmaisten hampaiden välistä löytynytkin reikä, nyt jomottaa koko poski ja suussa maistuu lääkepaikka.

Vilppumaan Erika kirjoitti...

Meillä kuulee miehen suusta, millon alkaa olla stressi-levelit huipussa. Narskuttelu on pahankuuloista! Omasta narskuttelustani en tiedä, mies nukkuu korvatulpat päässä muutenkin aina..

Liikuttavia kortteja, minä en ainakaan raaskisi luopua <3

Inka kirjoitti...

moa, thank you :) You are always so kind!

ilofina, ihanaa kuulla kommentteja saman ongelman kanssa painivilta. Hammalääkäri kovin kehui tuota kiskoa, joten toivottavasti se auttaisi minuakin. Aikaisemmin olen narskutellut vain raskaana ollessani, mutta nyt ongelmasta on tullut ihan vakituinen riesa.

Vilppumaan Erika, stressi-levelit ne varmaan täälläkin suurin syy tuohon narskutteluun on. Ja siihen, yölliseen stressinpurkuun taitaa olla vähän hankalampi keksiä mitään keinoa. Ainakin luulen niin.

Jonna kirjoitti...

Narskuttelustahan voi seurata pidemmän päälle päänsärkyjä ja muita, joten varmaan ihan hyvä juttu ne kiskot.

Kortit on ihania. Meillä on melkein jokaisella seinällä jotain taideteoksia. Kaikenlaisia suunnitelmia joita lapset piirtelee paperille. Ne on aika mukavia juttuja.

Villasukka kirjoitti...

Siihen kiskoon tottuu kyllä. Mulla on ollut sellainen vuodesta -96 enkä enää osaa nukkua ilman. Jos joskus reissuun lähtiessä unohtuu, on niska+leukapielijumi taattu.

heli kirjoitti...

tosi hienoja kortteja.

mun pikkuveli narsutteli hampaita unissaan ainakin pienenä, kun nukuttiin samassa huoneessa. se oli mielettömän rasittavaa. ei se tietty ole hyväksi narskuttelijalle itselleenkään. toivottavasti vaiva saadaan häädettyä!

anniina kirjoitti...

Kiskot on täälläkin vaan niiden käyttö niin harmillisen hankalaa... öisin ne jotenkin katoaa suusta. Löytyvät aamulla sängystä, sängyn alta tai jostakin, muualta kuin suusta. Synnytyksen jälkeen kuitenkin narskuttelu siirtynyt ihan uudelle tasolle, joten yritettävä on pitää niitä inhottavuuksia.
Toivottavasti sulla auttavat!

Tuula kirjoitti...

Hellyttäviä ja hienoja kortteja :)
Meillä mies narskutteli hampaita joitain vuosia sitten, kun työstressi oli huipussaan. Ja välillä poika narskuttelee päiväsaikaan ihan huvikseen - mulla menee aina kylmät väreet siitä äänestä, hrrr...

Elisa kirjoitti...

Suloisia kortteja! Meillä piirretään koko ajan sydämiä, ystävänpäivän jälkimainingeissa!

Esikoinen narskuttaa hampaitaan aina silloin tällöin, olenkin välillä ollut huolisssani; onko se stressin merkki?

Kevätaurinkoa!