3. kesäkuuta 2010

kesken


 

 

Aloitin ja muutaman vedon maalattuani lopetin. Kiiruhdettiin maalikauppaan hakemaan valkoista maalia ja kunnon telakaukalo. Väri vaihtaa sävyä valon mukaan, pistaasinvihreästä siniseen. Vihreää haen, sinistä taidan saada.
Sain tänään ahkeroitua tavaraa kirppikselle. Lopultakin. Muutamat kengät tosin meinaan myydä huutonetin kautta, lisäilen ne sinne tänään. Kiinnostuneet voivat kurkata täältä.

7 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Kyllä siinä on vihreääkin sinisen lisäksi Inka!herkullisia kuvia sinulla ja touhukas olet ollut !Kurkistanpa tuonne "tänneen" mitä siellä mahtaa olla.Lämmin ajatus sinulle!

Rimpsukaisa kirjoitti...

Väri näyttää kauniilta ainakin kuvassa,sellaiselta haalean mintunvihreän ja turkoosin sekoitukselta?Voi kun voisikin vedellä väriä seiniin!Tai tapettikin kelpaisi.

Helena kirjoitti...

Joo, minustakin ainakin kuvassa näytti tuokin väri hyvältä!

Joana kirjoitti...

Värit ovat mielenkiintoisia, kun vaihtavat olemustaan valon mukaan. Jossain valossa väri on täydellinen ja toisessa jotain aivan muuta, mitä on kuvitellut. Ihanan kesäiseltä tuo veden vihreä näyttää ja kaunis on myös vatiesi sävy. Olen edelleenkin iloinen, että joku uskaltaa käyttää värejä!

Inka kirjoitti...

Maria, kiitos lämpimistä sanoistasi. Ja minä jatkan pähkimistä värin kanssa :)

Rimpsukaisa, juuri sellainen haalean mintunvihreän ja turkoosin sekoitus on hakusessa. Ja aina hetkittäin väri siltä näyttääkin, ja sitten se taas näyttää vaan siniseltä. Pitäisiköhän tarkistuttaa oma näkönsä? :P

Helena, hyvä! :)

Joana, juuri tuossa on värien syvin olemus. Joskus se on vain ihanaa että ne voivat yllättää tuosta vain mutta joskus toivoisi niiden edes hetken pysyvän aloillaan :)

Kati kirjoitti...

Kuvassa tuo väri näyttää tosi kauniilta ja utuiselta. Toivottavasti se suostuu talttumaan toiveidesi mukaiseksi.

Inka kirjoitti...

Kati, voi kun kauniisti sanottu tuo utuinen. Kiitos sinulle :)