7. kesäkuuta 2010

syreenistä seinälle
Maalasin lastenhuoneessa. Katon ja seinät valkoisella. Jätin värin odottamaan. Jäin taas pohtimaan tapettia. Luulin sen jo päättäneeni, mutta nyt mietin onkohan valintani kuitenkin liian aikuismainen. Ken kiuruista kaunein vaaleanpunaisena on ollut (muka) päätettynä aina sen jälkeen kun näin maaliskuun Trendissä erään kotiesittelyn. Vihreä Atomi kuiskuttelee taas korvaan, kertoo olevansa raikas ja iloinen. Molemmista tykkään yhdistettynä tuohon valitsemaani väriin (toinen ylhäältä väriliuskassa).
Arvatkaapa jaksaako kukaan täällä kotona enää pohdintojani? Minut siihen mukaan lukien...

6 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Kauniin värin oot valinnu.Itseä ehkä enemmän sykähdyttää atomi mutta kiurut on kyllä kauniit myös.Riippuisi ihan siitä millainen värimaailma huoneessa muuten on ja minkä kokoinen huone on,ihan pieneen huoneeseen valitsisin varmaan vaaleamman kiurun ettei tummempisävyinen ja pienikuvioisempi atomi pienentäisi huonetta.Oi,ihania pohdintoja,olispa meilläkin ajankohtaista!Ja vieläpä noin ettei muu perhe enää jaksaisi vaikuttaa vaan ihan ite saisi päättää..

Foibe kirjoitti...

Meillä on ollut nyt vuoden mietinnän ja jahkailun alla sekä lastenhuoneen että makuuhuoneet seinät. Pidän nyt luovaa taukoa. Innostun todella usein kivoista ideoista, mutta päätöksenteko on vaikeaa. Etenkin kun ei sitä voi parin kuukauden kuluttua heti vaihtaa. Olenkohan liian tuuliviiri.

Sinun vaihtoehdoistasi vihreä atomi on myös minulla vaihtoehtona. Tosin se taitaa olla jo melkein hylätty vääränsävyisenä lasten pormestarintuoliin verrattuna.

Jutta kirjoitti...

Ääks, ihania molemmat. En osaa auttaa, mutta lähetän sympatiat täältä :) Ja kertakaikkisen ihana ja kaunis väriyhdistelmä tuossa kuvassa, johon olet niitä mallaillut. Ehkä voit tapetoida toisella ja tuoda toisen jossain pienemmässä muodossa koristamaan huonetta? Hyllyn takaseinään, tauluun tms...

Iiriskukka kirjoitti...

Mun lemppari on tuo ken kiuruista kaunein!Se oli meidän makkariin yksi vaihtoehto,mutta päädyin kirsikankukkaan:)

Maria kirjoitti...

Voi kun sais nuo kaikki!Ihania ovat-en osaisi valita.Eli ei minusta apua.: D

Inka kirjoitti...

rimpsukaisa, tyytyväinen olen itsekin väreihin. Ja huone vaikka onkin hyvän kokoinen niin on kovin varjoisa. Joten sinänsä kiurut olisivat parempi vaihtoehto.
Ja minä taidan näissä asioissa olla pahimmanlaatuinen diktaattori - mutta onneksi maut ovat aika samankaltaiset :)

Foibe, voi kuinka hyvin ymmärrän valinnanvaikeuden ja luovan tauon! Minä olen pohtinut samoja asioita kohta neljättä vuotta joten nyt on jo korkea aika päättää :)

Jutta, niin on - ihania molemmat! Ja kiitos vinkistä, luulenpa että kakkoseksi jäävä tapetti löytyy jossain toisessa muodossa vielä huoneesta!

Iiriskukka, kiurut ovat niin kovin kauniit. Ja atomi taas värikäs. Mutta luulen kyllä lopulta päätyväni kiuruihin - sen poisjääminen kun tuntuu jostain syystä pahemmalta.

Maria, sympatiasta on jo iso apu! :)