18. marraskuuta 2010

vapaapäivä

 

Vapaapäivä, kaksi putkeen. Ei haitannut lumisade aamulla, vedettiin vaan peittoa tiukemmin ympärille. Päivällä innostuin etsimään vanhan pokkarin esiin, napsaisin muutamia kuvia. Vanhoja ja uusia neulomuksia. Osa ollut valmiina jo pitkään, osa vasta hiljattain viimeistelty. Vielä löytyy keskeneräisiä myttyjä kirjahyllyn vierestä ja uusiakin on jo otettu puikoille. Istuisin kaikki vapaahetket sohvan nurkassa puikot kädessä ja höyryävä tee/glögimuki vieressä. Tulkoot lunta, kyllä täällä yhdestä talvesta aina selvitään!

Uusin MilK Déco on muuten ilmestynyt, kiitoksia vaan Kay'lle vinkistä :) Thank you Kay for letting me know that the new MilK Déco is now available!

5 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Glögi ja villasukat = talven "kestämiseen" paras suoja varustus -Niin mukavat kuvat sinulla täällä.

Merruli kirjoitti...

Kaunokaisia olet neulonut. MOni noistakin on itselläni sillä to do-listalla, etenkin tuo sukkamalli houkuttelisi.

Kiitos Milk-vinkistä!

Jonna kirjoitti...

Tiedätkö mistä tuon Milk Decon saisi tilattua?

Inka kirjoitti...

Maria, eikö vain?! Ja vielä kun yrittää keskittyä niihin hauskoihin hetkiin, pulkkamäkiin ja lumisotiin, niin kyllä tästä talvesta selvitään. Ihan varmasti :)

Merruli, kiitos. Tykkäsin tosi paljon tuon mallin teosta, ja suunnitelmissa onkin sen innoittamana paljon palmikkosukkia.

Jonna, en valitettavasti tiedä muuta kuin tuon Milk-lehden oman saitin. Sitä kautta sen itse tilasin. Toivottavasti joku täällä kotimaassa ottaisi sen valikoimiinsa.

elliliina kirjoitti...

Tosi kiva toi harmaa pipo! Voisin tehdä itselleni samanlaisen, joskus :)