22. marraskuuta 2010

kaunis kuin koru

Ihastuin decor8-blogissa jokin aika sitten näihin mattoihin - voisiko lattioitaan enää koristaa kauniimmilla koruilla? Harmillista, että niitä oikeasti vanhoja ja kauniita mattoja tulee vastaan kovin harvoin. Mutta en minä lannistu, jonain kauniina päivänä löydän sen kauneimman korun omalle lattialleni.

8 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Voi kirppiksilla voi löytää!!Valtterilla olen nähnyt näitä mattoja.Niissä on taikaa.

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Voi, onpas tosiaan kauniita, noi on kylla kuin koruja. Tuollaisista makin haaveilen, kun loytaskin just tollasia, joissa on kauniit pehmeat savyt.

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Samassa blogissa mattoja ihastelin. Meillä on mummolassa isot huoneen kokoiset matot. Sellaiset kerran vuodessa tuuletettavat. Vaativat voimaa :)

Olen aina ihastellut vanhoja mattoja. Sitä, miten ne peittävät lattialankkujen raot. Kauniita.
Toivon niitä kohdallemme!

Rebecca / Sanctuary kirjoitti...

Minäkin noita ihastelen! Pistin tänään blogiini pari kuvaa kodista, jossa oli kivasti peitetty muovilattioita kauniilla matoilla (tosin blogin kuvissa näistä taisi olla esimerkkiä vain yhdessä). Toisaalta tykkään siitäkin, että lattiat saa olla paljaina, mutta jonnekin kohtaan olisi nimenomaan tuollainen kauniisti kauhtunut oikea unelma.

Heli kirjoitti...

Hei!
Luin blogiasi taaksepäin ja löysin monta kiinnostavaa kohtaa luonnonkosmetiikasta.. sellaisenkin, missä lupasit palata asiaan tuonnempana. ;) Joten olisiko mahdollista jos tekisit aiheesta postauksen? Eli millaisia aineita teet ja käytät, onko niiden tekeminen vaikeaa jne.. Ja ovatko toimivia? Kaikki aiheeseen liittyvä kiinnostaa!

Jokke kirjoitti...

Vanha matto on parempi kuin pino uusia.

Kaylovesvintage kirjoitti...

I would love to have one in my home

Liivia kirjoitti...

Nämä ovat ehdottomasti kauneimmat näkemäni, ja olen sentään monta kaunista itämaista nähnyt.
Ottaisin noista ihan minkä vaan, tai mieluiten kaikki ja laittaisin ne niin ettei lattiiaa välistä näkyisi.