26. joulukuuta 2010

erica tanov - kevät/kesä 2011


Onko sopivaa alkaa nyt, joulun kohta mentyä ohi, odottamaan kevättä ja kesää? Ainakin jo ajatuskin niistä saa sydämen hieman hypähtämään.

9 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Voi kyllä on Inka♥
Tänään katselin vanhoja mekkojani sillä silmällä kun kaivoin villasukkia :D lumiurakan jälkeen...mitähän niistä saisin yhdistelemällä.Ihanaa vuoden vaihteen aikaa sinulle♥
Kauniita kuvia!!

Vilppumaan Erika kirjoitti...

Minä ainakin odotan, sydän hypähdellen :) Vaikka en kyllä taida tuollaisiin mekkosiin yrittää punkea itseäni. Kauniita kuvia silti ja VALO, sehän se ihanin asia on!

Rebecca / Sanctuary kirjoitti...

Hassua, juuri huikkasin miehelle, että nyt voisi sitten siirtyä suoraan kevääseen. Ihania kuvia ja sopivat mielentilaani prikuulleen :) Hämy väistyköön raikkaan tieltä.

moa kirjoitti...

beautiful
beautiful
beautiful.....
love it!
..and merry xmas to you!
MOA :0)

Laura S kirjoitti...

No ehdottomasti! Sillä tavoin saa kesästä ja keväästä paljon enemmän irti kun nyt jo alkaa ennakkoon iloitsemaan ja suunnittelemaan! Kannatetaan ehdottomasti!

Ikävää että pistit Onnipuodin kiinni, olet ollut minulle rohkaisija ja edelläkävijä ja olet edelleen. Toivottavasti löydät elämälle uusia kiinnostavia suuntia! Täällä tsempataan eteenpäin vaikka helppoa se ei ole..mukavaa talven jatkoa toivoo Laura

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Ihan sopivaa! Niin täälläkin tehdään :)
Aina pitää olla jokin päämäärä kiikarissa :D

Mukavia välipäiviä ja keväthaaveita!

Kati kirjoitti...

Kauniita kuvia ja kauniita vaatteita. Jos ei muuten niin mokomien hepenien takia voi tietty alkaa odotella lämpöä ja valoa. ;)

a butterfly in my hair kirjoitti...

love it!
want that brown bag :)

wishing you lovely
christmas days,
v

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ihania! Kiitos!