4. syyskuuta 2007

Käyttöön.

Kissalle omansa.
Oh so pretty...

7 kommenttia:

Nasti kirjoitti...

Oi miten kivat kokoelmat sulla on! Minäkin olen kerännyt jotain Arabian retroastioita, niitä on vain enää aika hankala löytää. Jostain antiikkimessuilta ehkä, mutta ovat vain aika arvokkaita.

Liivia kirjoitti...

OHHOH, mitkä kokoelmat! Meillä ei ole ensimmäistäkään muumimukia, mutta nyt tuli olo että pakko hankkia! Arabian mansikkasomisteinen hillopurkki löytyy meiltäkin.

ammis kirjoitti...

Ihanat kokoelmat ja hienosti esillä? Onko sulla kaikki muumi-mukit?

inkivääri kirjoitti...

Ihan kaikkia mukeja ei vielä löydy, muutama niistä vanhemmista puuttuu. Niiden hinnat tahtoo vaan olla sitä luokkaa että ei semmoisia mukeja enää oikein arkikäyttöön sitten viitsi ottaa. Toivotaan että tuurilla jostain semmoiset löytyy halvemmalla ;)
Noita vanhoja Arabian astioita olen kerännyt varmaan jo kymmenisen vuotta, osan pistin viimeisessä muutossa poiskin kun ei enää tilat riittäneet. Niissä on tuo värien käyttö jotain aivan ihanaa!
Ja kiva kun ootte käyneet :)

anelma kirjoitti...

Oih ja voih miten paljon sinulla on ihania Arabian purnukoita. Mun vakkari huutokaupassa niitä myydään kohtalaisen usein. On työn ja tuskan takana, etten huuda niitä ja kanna kotiin. Meille kun ei nyt vaan mahdu ja miehen kanssa on diili, ettei enempää astioita tällä hetkellä tule. Mitenköhän tällainen astiahamstraaja pääsisi luikertelemaan irti sopimuksesta. On ne vaan niin ihania noissa sinun kuvissa ja varsinkin kun on useampi samassa pinossa :-)

Em kirjoitti...

VAUUU...Ei voi muuta sanoa. Kunhan meilla kakrut tuosta kasvavat ja kupit yms pysyvat paremmin kasissa ostetaan molemmille Muumi mukit. Voih, kay kateeksi tuota sinun vinoa pinoa... :o) Niin suomalaista.
Tuo Arabian kulho/purnukka, jossa appelsiini kuvioita on aidillanikin. Siita ammennetaan aina aivan liian monta lusikkaa sokeria kahviin.

Ekalla visiitilla taalla sivuillasi. Tulen takaisin. ;o)
Terkut Ranskanmaalta.

fine little day kirjoitti...

I like your blog :)