13. lokakuuta 2007


Ihana ilma ollut tänään! Innostuin siivoamaan terassin ja piha-alueet talvikuntoon. Olisin viihtynyt ulkona varmaan loputtomiin, mutta lopulta oli pakko antaa kivuille periksi ja siirtyä takaisin kotisohvalle. Voi kun en millään malttaisi odottaa sitä, kun taas pystyy liikkumaan normaalisti!
Illan päälle innostuin vielä leipomaan sämpylöitä, nam! Kuumaa mustaherukkamehua ja lämpimiä sämpylöitä, vierellä pari mielenkiintoista kirjaa - Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Näenkö oikein että mukissa on hattivattien kuvia? Mistä tuo ihanuus mahtaa olla peräisin?

inkivääri kirjoitti...

Joo, hattivattejahan ne :) Löysin mukin huuto.netistä, siellä näitä japanissa tehtyjä muumimukeja on enemmänkin myynnissä. Käy ihmeessä kurkkaamassa!

s a n s k u :) kirjoitti...

Meillakin haravoitiin pihaa tanaan ja istutin kukkasipuleita.

Voi etta tuo sampyla nayttaa niin makoiselta etta... Kiva ilta sulla!

Annicca kirjoitti...

Pian kuule tuo raskauden olotilakin unohtuu, kun vauva on sylissä ja muutenkin aika kuluu niin pian. Itsellä viisi raskautta takana ja kolme viimeistä viiden vuoden aikana, jotka ovat enää muisto vain. Aaamulenkki odottaa , ennen miehen töihin lähtöä!!Levollista pyhäpäivää sinulle ja perheellesi!!

Milla kirjoitti...

En ole uskaltanut noita japanilaisia muumimukeja kovin katsella, kun minulla on aikamoinen fiksaatio niihin kotimaisiin. Loppuu kaapeista tila jos vielä noitakin kerää... Mutta laita ihmeessä lisää kuvia jos sulla on enemmänkin mukeja!

Kanerva kirjoitti...

Voi, huomasin vasta nyt nuo hattivatit! Hieno muki ja herkullisen näköinen sämpylä.