11. lokakuuta 2007


Joskus käy niin onnellisesti, ettei tarvitse lähteä kirpputorille löytöjä tekemään, vaan löydöt kannetaan ystävällisesti kotiovesta sisään. Näin kävi viime viikonloppuna, kun mies ja veljeni olivat kesämökillämme jatkamassa saunaremonttia. Alamökin kuistista on parina viime talvena kehkeytynyt yleinen varasto (jep, todella fiksua ja erityisesti kaunista katseltavaa) minkä miehet ottivat porukassa siivotakseen. Yhden hajoamispisteessä olevan 'projektini' laatikoista löytyi vanhoja kirppislöytöjäni, joiden olemassaoloa en edes muistanut. Tai periaatteessa muistin, mutta en kuitenkaan oikein muistanut mitä niille oli tapahtunut: olinko antanut ne pois, myynyt kirpputorilla jonkin muuton yhteydessä vai mitä.


Joskus luin jostain (todella selvästi kerrottu) että ne eläimet, jotka ihminen jostain syystä kokee itselleen läheisimmiksi tai tärkeimmiksi, kuvaavat tämän henkilön persoonaa ja luonnetta. Mitä mahtaa siis kertoa rakkauteni kissoihin ja norsuihin?


Näitä kynttilänjalkoja meillä oli kotona kun olin lapsi. Onneksi tämä kirpputorilta joskus ostettu yksilö löytyi, nyt vaan täytyy vielä etsiä sille pari.


Postin mukana saapui pari uutta kirjaa. The Crafter's Companion on varmasti kaikille blogeja seuraaville jo vanha tuttavuus, joten ei siitä sen enempää. Paitsi että se on kerrassaan lumoava!! Knitknit on uudempi tuttavuus, jonka parissa vietän tänään varmasti hetken jos toisenkin. Palaan siihen sitten myöhemmin uudestaan.
Kuinkakohan monta kirjaa kuukaudessa voi hyväksyttävästi hankkia? Toivelistani Adlibriksellä on jo elämää pidempi, enkä näytä tarvitsevan isoakaan yllykettä napsauttaakseni yhden tai kaksi tulemaan... Toisaalta, eivätkö kirjat ole aina sijoitus?
Neulerintamalla päätin ottaa rennosti, ja nautiskelen Patons merinovillasta Siirille pitkälahkeisia villiksiä. Väri, Old Gold, on ihana leijonankeltainen (tai sinapinkeltainen, riippuen valosta). Flunssaisena ja kuumeisena tarvitsee ehdottomasti helppoa ja nopeaa tekemistä ja eiköhän nämäkin ole jo huomiseksi valmiit :)

6 kommenttia:

Nuttula kirjoitti...

Kiinnostaa tuo Knitknit, olen lukenut siitä jostain ihan vasta. Kerro mitä tykkäsit siitä!

tiuku kirjoitti...

Kurja juttu että olet kipiänä.
Knit Knit kirjaa selailin haaveillen Hobboksissa Helsingin reissulla. Vielä eivät voimat (kyvyt) ole sitä tasoa että uskaltaisin harkita englannin kielisten ohjeiden tekoa. Villahousut kuulostavat ihanilta, pitstäkö kuvaa tulemaan kun valmistuvat, päästään ihastelemaan.
Paranemisia!

Kanerva kirjoitti...

Minäkin haluan kuulla Knitknit-kirjasta!

Mustikka kirjoitti...

Hauskoja löytöjä mökiltä!

Heli / Kuvablogisti kirjoitti...

Vielä piti sanomani, että selvisi tuossa lukemani varrella, että olet odotuksen loppumetreillä. Onnea kovasti :)!

Anonyymi kirjoitti...

Minun paheeni on nyt
Book Depository

http://www.bookdepository.co.uk/WEBSITE/WWW/WEBPAGES/homepage.php

nopea toimitus suoraan kotipostilaatikkoon

kun en Lontoossa kerran päässyt kirjakauppaa ...