22. marraskuuta 2007

Äääh!!

Kamera meni rikki. Tai ei se nyt noin vain itsekseen mennyt rikki, 2½-vuotias lapsi ja herkkä digikamera eivät ilmeisestikään ole suositeltava yhdistelmä. Ainakaan tässä tapauksessa.
Mutta mitenkäs mä nyt saan kuvia tänne?! Ja juuri kun olisin halunnut ottaa harmaan päivän kunniaksi kuvan pirteistä kengistäni. Tai esitellä käsilaukkuni sisällön. Pitää varmaan alkaa miettimään uuden kameran hankkimista. Taisin juuri keksiä mihin sijoittaa veronpalautukseni...
Ja minä kun olisin oikeasti halunnut ostaa nämä. Hyi minua, materialistia!!

11 kommenttia:

Kittis kirjoitti...

Heeei! Me ollaan samiksia, mulla on samat keng�t, mutta tummemman ruskeina.

Ja min� materialisti olisi oikeasti halunnut n�m�:

http://www.e-sko.dk/product_detail.asp?rid=6511

Kirsiina kirjoitti...

mie aina niin ilolla ja mielenkiinnolla luen siun ja ammiksen blogeja + haaveilen omasta... mutta kun tunnen olevani niin "tavis", ettei ketään kiinnostais mitä sanon/ajattelen.

niiiiiin tuttua tuo hidastamisen vaikeus.... muistan ERITTÄIN selkeästi fiilikset kahden vuoden takaa, kun V oli 3kk ja I 2v3kk.... mutta tuommoistahan se on edelleen... voi tätä elämää.

ammis kirjoitti...

Ihanat kengät! Osta äkkiä uusi kamera, ei me selvitä ilman sun kenkäkuvia :-)

tiuku kirjoitti...

Voi, kameran kohtaloa! Sellaista sattuu, minulla tosin useimmiten kännyköiden kanssa varmaan kolmas menossa 2v sisään. Pikaiseen uuden kameran hankintaan, näin joulun alla voi olla tarjouksiakin??

Meillä taitaa muuten olla samanikäisiä nuo tyttöset! Hauskaa :)

Naturalistan kengät ovat ihania, itse katselin pitkään kaupassa juuri noita oransseja, mutta kun olisin ne ostanut olivat koot jo loppu. Ihanat ovat muuten nuo ruskeatkin!!

Inkivääri kirjoitti...

Valinnan vaikeuden ymmärrän - kengät on, tekisi mieli sanoa kuin nuoremmat - sikamageet;) Noo, nyt kun pikkuinen sai oman kaameran, saa sinun uutesi sitten olla rauhassa?!?

Liivia kirjoitti...

Tunnen paljon paljon myötätuntoa näinä teknisten ongelmien päivinä...Kamalaa, miten sitä ihminen onkin riippuvainen tekniikastaan. Mulle kameran menetys olisi vielä pahempi kuin netin toimimattomuus, kamera kun on kolmas silmäni.

minja kirjoitti...

No höh. Kyllä sun täytyy vaan nyt äkkiä saada se kamera. Mulla hajoaisi pää ilman kameraa! Uhraisin tuhat kertaa mielummin vaikka kännykkäni.

Markka kirjoitti...

24-vuotias Markka, ja herkkä kamera ei ole hyvä yhdistelmä. Sen todistaa se että mulla on neljäs digikamera menossa :D
Oon vähän häslä.
Kengät on hienoja. Oikein hienoja! Noita oon varsinkin kuolannut mitkä olit ostanut.

Iiriskukka kirjoitti...

Hienot kengät olet ostanut,tuon tyylisiä minäkin etsiskelen.No höh,toivottavasti saatnopasti uuden kameran!

s a n s k u :) kirjoitti...

Voi harmi kameran kanssa. Mutta onneksi oli tuota "ylimaaraista" veronpalautusrahaa.

Et oo materialisti sen enempaa kuin me muutkaan. :) Ja saappaathan on aivan taysin must:a tassa saassa. :)

Matroskin kirjoitti...

Minäkin himoitsin noita kenkiä, mutta pelotti mitä villasukanvarrelle tapahtuu ajan myötä. Nyppyyntyykö se tai likastuu kurjan näköiseksi. Onnea kuitenkin kengistä.