7. marraskuuta 2007


Innostuin hankkimaan lisää Jen Oak's taidetta, pienimuotoisesti kylläkin, mutta siitä huolimatta kerrassaan ihastuttavina teoksina. Eikö tämän voi helposti lukea säästäväisen ihmisen teoksi? Onhan kauniiden kenkien ihastelu pienissä kuvissa paaaaljon halvempi ja ekologisempi tapa, kuin uusien kenkien ostelu&ihastelu?!Innolla Japanista odottamani muumimukin sen sijaan olikin käynyt matkalla köpelösti. Kurjuuden kurjuus! Liimaamalla siitä toki saa vielä ihan kiva koriste-esineen, mutta ei siitä uudeksi suosikki teemukiksi kylläkään ole. Harmittaa ihan vietävästi!


Postilaatikkoon oli kuumeeni aikana myös kolahtanut aivan ihastuttava paketti ammikselta. Uskomattoman pehmoiset ja kauniit Nalle-villahousut, jotka on tehty Urugualaisesta merinovillasta. Näiden tuntu on jotain todella pehmoista, eivätkä varmasti kutita pientä käyttäjäänsä. Nalle-koristus on kyllä strategisesti aivan loistavassa paikassa, kaikki vaatteet kun tuntuvat kostuvan ensimmäisenä juuri tuosta edestä ;)
Paketissa oli myös hurmaavat amatsoniittikorut; rannerengas ja korvikset. Näistä näytän kuvaa heti kun saan käsiini kameran, joka pystyy niihin tarkentamaan. Meidän vanhalla digikameralle se oli jo aivan ylivoimainen tehtävä - höh!
Edellisen postauksen hurmaava heppa oli muuten 'Kössin' lahjaksi saama, ei suinkaan omatekoinen. Muistaakseni paketin mukaan se oli hankittu Pikku-Selmasta, jos joku tätä tietoa oli vailla.

2 kommenttia:

Tanya kirjoitti...

Juuri ítse oman kahvikuppini särkeneenä ymmärrän harmin tuon muumimukin kohdalla. Voi että onkin kaunis muki!

Kyllä tuollaiselle ihanuudelle toisen käyttötarkoituksen löytää, vaikka kokoon liimattuna.

violet kirjoitti...

Riivattua mitä Muumille on tapahtunut!
Missähän se on hajonnut...?