27. tammikuuta 2008

Jeu de Paume


Törmäsin näihin kirjoihin ensimmäistä kertaa Karkovskin blogissa. Sitten ne tulivat vastaani Kirjakahvilassa. Ja sitten Flickr'ssä. Olin koukussa -- noita on saatava!

I first run into these books at Karkovski's blog. Next, I saw then at book café. And again, at Flickr. I was hooked -- I must get some books for myself!Eikä ollut hukkaostos! Kirjojen kuvat ovat kerrassaan käsittämättömän inspiroivia, ilman sitä monien sisustuskirjojen ja -lehtien ylisliipattua tyyliä. Nämä kodit todella näyttävät kodeilta, paikoilta missä asuu oikeita ihmisiä. Paikoilta, missä voisi kuvitella itsekin asuvansa. Tekstithän kirjoissa ovat kaikki japaniksi.

And boy was it worth it! The photos in these books are just mind-blowing inspirational, without that over-stylish look that many decoration books and magazines have. The homes displayed look like real homes, homes where real people live. Homes, that I could see myself living.

ISBN: 978-4-07-250441-3 & ISBN:978-4-07-256780-7

Omat kirjani olen tilannut täältä, ja näillä Yvestownin ohjeilla se oli aivan helppoa. Postikulut tosin tahtovat olla aikamoiset, joten pitää miettiä josko täältä (tai suoraan kustantajalta) tilaaminen olisi hieman edullisempaa.

I ordered my copies from here, and with these instruction by Yvestown, it was almost too easy. Postages are quite expensive though, and I'm thinking if it would be cheaper to order next time from here or here.


ISBN: 4-07-254551-1 & ISBN: 978-4-07-250139-9

Suosikkikirjaa näistä on vaikea nimetä. Ehkä, siis ehkä, kuitenkin tartun kaikkein mieluiten children's rooms "Stockholm" -kirjaan. Tosin Paris Kitchens 2 on myös upea. Kuin myös, ääh, kaikki ne ovat upeita!
En millään malttaisi olla tilaamatta taas paria kirjaa, sillä nämä haluan kaikki hyllyyni! Kirjathan kun ovat vain ja ainoastaan kannattavia ostoksia, ikuisia ja lähes siis sijoituksiin verrattavia. No, maltetaan nyt vielä jokunen päivä, ainakin tammikuun loppuun...

It's almost impossible to name my favourite book. Maybe, just maybe, it's children rooms "Stockholm", even though Paris Kitchens 2 is gorgeous. No, I can't name just one.
I so want to order couple more, because I want them all! Yes, all! But I'm gonna have to wait few more days, at least until it's February...

30 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Kääk, haluan nuo! Mutta en osaa tilata. Olen kyllä yrittänyt, mutta ei vaan onnistu. Onneksi näkee täällä edes vilauksia tuollaisista ihanuuksista!

Ninuska kirjoitti...

I-H-A-N-I-A !!!!
Minäkin haluan nuo... mutta tällä hetkellä netistä on taas löytynyt niiiiiin monta ihanaa asiaa, jotka minä haluaisin. Kääääk... ;)

inkivääri kirjoitti...

Nuo ovat oikeasti aivan huippukirjoja!

Liivia, voisinkohan mä jotenkin auttaa sua siinä tilaamisessa? Mulla se onnistui ensi yrittämällä, jopa pelottavan helposti. Tuntuu, etten edes normi-Amazonista ole saanut niin helposti tilattua...

ninuska, eikö oo hirveetä kun ihanuuksia tulee vastaan joka käänteessä eikä oikein tiedä mitä haluaisi/pitäisi ostaa. Mä yritän muistutella itselleni, että harva ihanuus ihan täysin maailmasta loppuu, että ehkä kaikki aikanaan.

Matroskin kirjoitti...

Olen kuolannut noita samoja. Vaikuttavat hirmu ihanilta, on väriä, kirppisfiilistä ja kodikasta kajoa.

Matroskin kirjoitti...

PS: Taas kerran en tajua, miksei joku tuo noita Suomeen. Ne näyttävät niin meidän tyylisiltä, takuulla menisivät kaupaksi kuin häkä.

Inkivääri kirjoitti...

Periferian Inkivääri olen minä - kirjoitat, että kuvat '...näyttävät kodeilta, paikoilta missä asuu oikeita ihmisiä.' Juuri sellaisia on kiva katsoa, ei mitään mallisisustuksia, joissa sama tila on malliksi laitettu eri varustuksilla. Oikeassa kodissa on aina jotain enemmän:) Kai se on se elämän maku?

Kristina kirjoitti...

Ooohhh I LOVE these books too....such an inspiration ;O)

Hanna kirjoitti...

Ihania!! Mahtavat värit ja ihana tunnelma.

Hienoja olivat myös virkatut peittosi, olet ollut tosi nopea. Minä edelleen suunnitteluasteella, muita projekteja pitää saada ensin pois alta :)

t.Hanna

Kanerva kirjoitti...

Mä haluan kanssa nuo kirjat!

inkivääri kirjoitti...

matroskin, niinpä! Jos olisi itse rohkeampi, niin pistäisi putiikin pystyyn missä myytäisiin kaikkia ulkomaanihanuuksia.

Inkivääri, tiedän mitä tarkoitat. Ja luulenpa, että se on juuri tuo elämisen maku, näky ja tuntu mikä tekee sen viimeisen silauksen.

Kristina, yes they are just that ;)

Hanna, kyllä tuossa isommassa peitossa riittää projektia vielä joksikin aikaa :) Ei tahdo millään lapsilta jäädä niin paljoa aikaa, että se muutamassa päivässä valmistuisi. Lapsilta, tai netiltä... ;)

Kanerva, suosittelen! :)

Johanna kirjoitti...

Kylläpä näyttää ihanilta kirjoilta, todella!

Kanerva kirjoitti...

Niin, mä nyt ajattelin kenties tilata noita kirjoja sieltä jos joku on kiinnostunut kimppatilaamaan (=pienemmät postimaksut) vois mulle laittaa sähköpostia :)

Anteeksi Inkivääri, kun näin tulen tänne sinun blogiin tästä vaahtoamaan. Tällä saattaisi vaan käydä potenttiaalisia kimppatilauksesta kiinnostuneita :D

minja kirjoitti...

Pyörryn. Mistäs mulle saataisiin. En edes omista luottokorttia :(
Ihan mielettömän ihania!

tiina kirjoitti...

Ihania kirjoja, ja ihana uusi ulkoasu! :)

s a n s k u :) kirjoitti...

Noiden kirjojen sisaan olis todellakin kiva paasta.

Liivia kirjoitti...

Voi kun kilttejä ihmisiä te Inkivääri ja Kanerva, apu ja kimppa otetaan vastaan! Sähköpostitellaan!

inkivääri kirjoitti...

Johanna, sitä ne ovat! Yritän ottaa vaikkapa lempisivuistani joitain kuvia ja laittaa tänne näytille niin näet vielä paremmin kuinka ihania :)

Kanerva, LOISTOAJATUS!! Voi kun hienoa, ja minä mielelläni autan jos vain mitenkään voin :)

minja, kyllä niitä auttajia löytyy, eikös olekin ihanaa?!

tiina, onko sulla niitä vanhempia painoksia näistä? Ne varmaan ovat myös ihania, ainakin monet kirjoista ovat jo loppuunmyytyjä.

sansku, varmaan kohta on useammassakin blogissa kuvia esillä ;)

Liivia, kiva kiva!! :)

rike kirjoitti...

hi!
thank you for visiting my blog!
sitting here and reading yours- and i like it! love your personal style!
greetings from germany!
rike

tiina kirjoitti...

Hullun hienoja kirjoja!!! Tulen kimppaan ehdottomasti!

maarit kirjoitti...

Hei!
Tiedoksesi/tiedoksenne - osaa sarjan kirjoista saa myös Tukholmasta, olen löytänyt niitä ainakin Design Torget liikkeistä.

Ansku kirjoitti...

Hih, ihana tämä netti, japanilaisia sisustuskirjoja! Tarkoitan, että kuinkakohan monella niitä olisi ilman nettiä. Tai kuinka moni niistä älyäisi unelmoida.

Joo, laita vaan lisää kuvia näkyviin! Tosiaankin ihanan näköisiä kirjoja.

Ravenhill kirjoitti...

Oh wow! What a lucky girl you are with a lovely pile of books from Japan. I am going to have to buy some too now! Thanks for the great pictures and for sharing.

inkivääri kirjoitti...

rike, thanks for visiting my blog and for your kind words :)

tiina, et varmasti tule katumaan!

maarit, kiitos vinkistä! Pitääkin muistaa tämä seuraavalla tukholman reissulla.

Ansku, heh - eikös olekin hauskaa :) Ei täällä saaressa ainakaan heti törmäisi japanilaisiin kirjoihin tai lehtiin!

ammis kirjoitti...

Ihania ovat kirjat! Toivottavasti nuo ovat sinulla mukana, kun mahdollisesti tavataan :-)

Haastoin sinut päivän ekotekomeemiin, vastaa jos jaksat.

Squickie kirjoitti...

Hey, mahtavaa jos noita voisi saada kauttasi!? Minä olisin myöskin valmis tilailemaan! Ehdottomilta aarteilta vaikuttavat!

inkivääri kirjoitti...

ammis, kirjat ovat mukana kun nähdään! :)

Squickie, kannattaa ottaa yhteyttä ensin Kanervaan josko siihen kimppaan vielä pääsee mukaan. Jos ei, niin autan parhaani mukaan :)

minja kirjoitti...

Joo! tahtoo kimppatilaukseen mukaan :)

Lissu kirjoitti...

Ihania kirjoja! Itsekin olen tilannut monta kirjaa tammikuussa, aina noita kivoja kirjoja löytyy lisää :)

papupata kirjoitti...

Oi, ihania!
Ja ryntäsin niitä heti hypistelemään...

Hanna kirjoitti...

Voi ei... mun on PAKKO saada noita(kin) kirjoja myös!!
Onkohan miten hintavia postikuluineen??