22. helmikuuta 2008


Alkaa kevät-saamattomuus toden teolla iskeä päälle. Viime päivät olen onnistunut käyttämään hyvin tehokkaasti en mihinkään. Tai siis, olenhan minä touhunnut koko ajan, siivonnut komeroita myöden, laittanut ruokaa, tehnyt käsitöitä - lastenhoidosta puhumattakaan. Mutta silti koti näyttää siltä kuin hurrikaani olisi iskenyt, puhtaat vaatteet ovat taas kortilla ja ruokaakin pitäisi tehdä.

Ilmeisesti yksityiskohtiin keskittyminen ei ole kehittävää. Putipuhtaaksi puunattu kahvinkeitin ei juuri tuota tyydytystä, jos keittiön pöydät ovat kuin - äitini sanoin - ruotsiin lähdössä.
Hmm, ehkä annan piutpaut koko huushollille ja painellaan joukolla ulos nauttimaan käsittämättömän upeasta ilmasta. Voisipa jopa koittaa houkutella miestä kirppiskierrokselle...

Tämän lahnastelun (Violetin lanseeraama ilmaus, joka kuvastaa täydellisesti tätä saamattomuuden tunnettani) aikana en ole saanut aikaiseksi kaivaa omaa kameraani esille. Sen sijaan olen etsinyt kauniita tunnelmia lehdistä ja netistä. Tässä muutama suosikkini, sopivatkin niin loistavasti tähän kauniiseen päivään.


I've been feeling quite unproductive over the past few days. It seems, that no matter how much I do, clean or cook -- once I turn around, it seems like nothing has been done.
So, instead of trying to get the house looking perfect, I might just as well try to lure dear husband to make a fleamarket round with me today.

As I have been so busy doing apparently nothing, I haven't had the time to take out my camera. Instead I'll post some of my favourite pictures, which suit so perfectly to this sunny spring day. Don't you just love the atmosphere in these pics?



All pics: Linda Loenen - www.tavern-agency.com

9 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Tuo on niin niin ihana koti!!! Haluaisin just tuollaista!

Jonna kirjoitti...

Aivan ihania kuvia! Aah, ooh ja voih.

Täälläkin on lahnasteltu...

*Marie* kirjoitti...

Oh yes I can feel with you!! I´m also a bit down at the moment!! Everybody is sooo kreative, but I have so low ideas! Have so much to do in my houshold and no time for me:(( But I thing that´s the bad weather!!! I must say "WOW " when I looked at your pictures!! The big table on the white floor looks sooo great, also the first picture oh let me dream!!! Have a great time at the fleamarket:))) and a nice weekend,too!!! ....see you..*Marie*

Anonyymi kirjoitti...

Ah, mitä silmänruokaa! kiitos :)

Välillä on hyvä lahnailla sillä lahnailukauden jälkeen kaikki aikaansaannokset tuntuvat tuplasti paremmalta.

emäntä kirjoitti...

Tutulta kuulostaa... kotona ei hommat lopu koskaan, vaikka miten touhuaisi.

Ja kuvat, kyllä vaan on ihania. Huokaus.

piiri pieni pyörii kirjoitti...

Meilläkin koti usein kun pommin jäljiltä ja kukaan ei huomaa, että mun taulusta on pölyt pyyhitty ja se suorassa:) Mutta kyllä noita sisustuskuvia on kiva katsella ja haaveilla, että joskus noin meilläkin! Varsinkin nyt venyvän remontin keskellä, kun kurkkiva aurinko paljastaa karmaisevan totuuden...

violet kirjoitti...

Ihana varsinkin tuo kuva missä on tyttö ja pöytq. Olen muuten aivan varma että se on ollut hollantilaisessa sisustuslehdessä...voisikohan olla mahdollista? Ainakin aivan samanlainen "lavastus" värikyniä myöten.

milliini kirjoitti...

Minulle iski heti ensimmäiseksi silmään ensimmäisen kuvan verhot (tais olla samanlaiset toisessakin), meille tarvitaan juuri tollaset, kun kissa muuten kiipeilee verhoissa, pudottaa ne ja tekee niistä pesän lattialle...
Neljännen ja viidennen kuvan pöydät on mun suosikkeja, tahtoisin sellaiset heti jostain löytää...

Inka kirjoitti...

violet, luulen että tuo kuva on ollut useammassakin sisustuslehdessä. Muistaakseni ainakin elle interiörissä, samoin kuin englannin elle deco'ssa.