3. maaliskuuta 2008

Arvonta suoritettu! Onnetar (Siiri 2½v.) nosti kiposta Amyrlinin nimellä varustetun lippusen. Onneksi olkoon Amyrlin! Otatko vaikka sähköpostilla yhteyttä, niin saadaan lehti sulle toimitettua :)


Amyrlin's name was drawn up in the raffle, congratulations Amyrlin! :)

Kiitoksia vielä kaikille osallistuneille, tämä oli hauskaa!
Thanks so much for all participants, this was so fun!

5 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Onnittelut voittajalle - onpas kaunis arpajaiskuva:)

Amyrlin kirjoitti...

Oho! Olipas yllätys arpajaisvoitto! Kylläpä kävi hyvä tuuri kerrankin minulla, osanottajia oli kuitenkin melkoinen määrä :) Kiitos Inkiväärille!!
Sähköpostiosoitteeni: lady_amyrlin@hotmail.com

Hedda kirjoitti...

Ihana blogi täynnä ihania kuvia. Jotenkin tähän eksyin päiväkahveineni tyttären nukkuessa päiväuniaan ja koukutuin selaamaan läpi kaikki merkinnät. Ja huomasin yhtäläisyyksiä omaan elämääni; olen asunut Naantalin vanhassa kaupungissa idyllisessä puutalossa kuten myös vuosisadan alun talossa tois pual jokke. Täytin viime marraskuussa 31 ja synnytin lapsen (joskin ensimmäiseni), ja opintoni yliopistossa jäivät tauolle ja mietin minkämoista alaa tahtoisin tulevaisuudessa tehdä, mihin riittäisi intohimoa ja innostusta, kun monesta on kiinnostunut. Tosin yliopisto-opintoni teen kyllä valmiiksi kun olen jo lähellä loppua mutta käsillä tekemisen pariin kaipaa mieli ja ruumis!
Piti vain kiittämäni viihdyttävästä ja inspiroivasta "päiväkahviseurasta" mutta harhauduin löpinöimään. Kiitos kuitenkin!

isoinpapu kirjoitti...

Hei, hurjan hauskaa olisikin tavata siellä Mikaelin kirjaston satutunnilla huomenna! Toivottavasti onnistuu.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.