4. maaliskuuta 2008

Flickr Favorites week 9

Oi oi, valitsemistani kuvista paistaa selvästi jo kevään odotus! Huolimatta siitä, että lunta on tullut jo kolme päivää eikä loppua näy. Nytkö se talvi saapuu, juuri kun olin lakannut sitä odottamasta?

Oh my, these favorite pics show clearly how much I'm already waiting for spring. Despite the fact, that it has been snowing three days already and now end insight. Funny, is this the time for winter to arrive, just when I have stopped waiting for it?1. A Lovely.., 2. Untitled, 3. Library Book Sale, 4. time for coffee, 5. Untitled, 6. Russian doll gift tags, 7. The Lovers, 8. Untitled, 9. Untitled, 10. Untitled, 11. Fetching Wristwarmers, 12. sweet window, 13. My favorite deer, 14. This Old House 3, 15. Untitled, 16. Day 213- Momcakes, 17. one globe of many, 18. clothesline, 19. White's Sales Co. Van, 20. little lost bobo, 21. snack, 22. Quilt upholstered sofa with the wood detail painted white, 23. books in my studio, 24. Green Flakes, 25. The yellow deer, 26. Ameise # 6, 27. on the wall, 28. little deer, 29. blanket, 30. Sunday, 31. back hall, 32. yellow chair at the empty factory, 33. thrifted yellow tray and tablecloth, 34. Pink Gooseberry Casseroles, 35. Alexander Girard alphabet blocks by House Industries, 36. "Hello, creature of the forest."

Created with fd's Flickr Toys.

13 kommenttia:

HP kirjoitti...

Kauniita kuvia jälleen. Etenkin tuo Green Flakes (missä penkin päällä on kaksi appelsiinia). Olisipa pian käsillä se kevätpäivä, kun nurtsi yrittää vihertää ja itse tarkenee istua pihapenkillä syömässä hedelmää ja lukemassa kirjaa. Vaan lunta tupruttaa meilläkin. Pöh.

Squickie kirjoitti...

Voi nämä viikoittaiset ideakokoonpanosi ovat tosi kivoja! Nuo murretun turkoosit tunnelmaiset villitsevät mieltäni tosi paljon. :) Himottaisi maalata eteisen lipasto turkoosiksi mutten ole vielä osannut päättää oikeaa turkoosia sävyä. Tällaiset lumoavat tunnelmakuvat helpottavat kyllä huomattavasti päätöksen tekoa! ;)

Tuula kirjoitti...

Hauska ja piristävä kuvakollaasi :)
Nämä nykytalvet tosiaan ovat omituisia.. Marraskuusta lähtien sitä odottaa, eikä se tunnu koskaan tulevan. Kun se sitten tulee, onkin jo ihan kevättunnelmissa!

Ninuska kirjoitti...

Nämä sinun kuvakollaasit ovat tosi huippuja... Flickerissä on niin paljon kauniita juttuja ja kuvia niistä, että voisin istua vaikka päivän koneella. Nämän sinun keräämät kokoonpanot ovat niin hyviä, että jo niitä ihastellessakin saa tovin kulumaan :)

Merja kirjoitti...

Käymässä täällä.. ja lueskelin samalla edellisiäkin postauksia. Olen käynyt ennenkin mutta huono merkkaamaan blogeja joten olit unohtunut! Tosi kiva blogi sinulla.

Muuten, huomasin jostain helmikuun postauksesta että etsit sen kuun The World of Interiors -lehteä, siinä oli juttua Manon Gignouxista. Löysitkö? Minulla nimittäin on se numero, mies tuo sen minulle aina matkoiltansa. Haluatko että skannaan sinulle sen artikkelin? Käytkö vaikka vastaamassa mun blogissa, muuten varmasti unohdan ;-)

tiuku kirjoitti...

Tämän viikon teemana kevät! Ihanaa, sitä todella odotellaan innolla. Minun tyttösistäni toisella on aamu nimi, joten lapsosen on vaikea käsittää yhteyttä aamun ja Aamun kanssa. Herätessään hän aina iloisena toteaakin : äiti kevät tullut! Meillä on kevät siis joka aamu.
Kauniita kuvai kollaasissasi, paljon bambeja. Ovat herttaisia!

Ravenhill kirjoitti...

wonderful favorites!

tiina kirjoitti...

Ihana kevätfiilis tulvahti! Täällä myrskyää lunta ja on kunnolla pakkastakin.

Inkivääri kirjoitti...

IHania kuvia olet taas löytänyt:) Kyllä niissä ihan selvästi on jo kevättä - ja eipä ole enää kuukautta kun siirrytään kesäaikaan!

Merja kirjoitti...

Inka-

skannasin nyt sen jutun sinulle, se on pdf-tiedostona. Pystytkö lukemaan siinä muodossa?

Käytkö blogissani, ja lähetät minulle viestin blogini sähköpostiosoitteen jossa kerrot mihin sähköpostiosoitteeseen lähetän tuon jutun?

anniina kirjoitti...

Kiitoksia käynnistä. :) Ja toki voit lisätä minut linkkeihin, jos voin tehdä samoin. Mukava saada uusia tuttavuuksia täältä.

fine little day kirjoitti...

What a great collection!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.