11. huhtikuuta 2008

Flickr favorites 14/08

1. home #1, 2. tea cup stack, 3. Ten Little Piggies, 4. Vintage plates, 5. Untitled, 6. Untitled, 7. tabletop, 8. Untitled, 9. Tea time, 10. Oh honey, 11. tied, 12. in my studio, 13. Petite Pattern Books, 14. ebay, 15. Kitchen counter 01, 16. adie & the hunters

Created with fd's Flickr Toys.

10 kommenttia:

Essun tasku kirjoitti...

Heippanen sinulle mukavainen!!!=O)
Kolmas kuva hiveli silmääni.
Sai ajatukseni leijailemaan vauvan pulleisiin kinttuihin,kun jalkapöytä pullottaa mukavasti...niitä reisimakkaroita unohtamatta.
Aivan huippu on vauvan kantapäät.
Niistä tulee mieleeni taas esikoiseni,joka masussa myllätessään,työnsi kantapään niin ,että sain nappattua siitä kiinni!!!Kyllä jalka vetäistiin hyvin vikkelään pois!!!=O)
Jossain olen nähnyt kuvan,jossa vauvan jalkapohja näkyy äidin masun ihon läpi!!!WAU!!!
Aika pysäyttävä ja ihmeellinen kuva!!!
Tuo viimeinenkin kuva on ihastuttava!!!
Noille kahdelle kuvalle huokailin erityisesti!!!Kiitos niistä!!!Sinulle hymyilee:
Keltaisentalon Katinkainen

Kate kirjoitti...

Taas näitä hyvän mielen-kuvia, tätä juuri tämä aamuni kaipasikin. Kiitos!

tiuku kirjoitti...

Hei, kivaa kun tietokone ongelmat on selätetty! Hurraa sille! Niin ja pitkää ikää uudelle koneelle! Edelliseen postaukseen viitaten.
Otsikon tausta on hieno! Miten ihmeessä sait kuvan sopivan kokoiseksi, minulta ei millään luonnistu.Ihanan naisellinen ja pehmeä tunnelma. Kivoja kuvia mosaiikissa myös, paljon paljon kirjoja!?

Liivia kirjoitti...

Haa, olet palannut!
Kun luin tuon aiemman tekstin, tuli heti kamala paniikki. Minä en JAKSA tehdä varmuuskopioita, jos kone kaatuu menee KAIKKI. Ehkäpä tänään kaupunkireissulta vihdoin ostaisin läjän levykkeitä ja ehkäpä myös kopioisin.
Kiitos taas tästä muistutuksesta.

Kanerva kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! Ihania kuvia taas - pitää oikein kunnolla perehtyä näihin jahka Haitula painuu päikkäreille.

Mies hommasi meille koneeseen tökättävän mötikän (kai sillä on joku hieno nimikin) mihin voi helposti siirtää kaikki varmuuskopiot. Minun koneelta mahtui kaikki, miehen työkoneelta ei ihan kaikki. Eli iso se on tiloiltaan. Paljon näppärämpi kuin cd:t tai dvd:t.

anu kirjoitti...

Kiva että sait uuden koneen!!!niin ihania kuvia taas!Nuo värit mmm mm!
iloista viikonloppua!

inkivääri kirjoitti...

Essun tasku: voi kun tulinkin hyvälle mielelle kirjoituksestasi :) kiitoksia siitä!
Mua viehättää kovin kuvat lasten jaloista - jännä ajatella mihin kaikkialle kuvassa näkyvät pienet jalat vielä päätyvätkin: satuihin ja seikkailuihin, kaikkiin pienen ihmisen tärkeisiin paikkoihin.

Kate: hyvän mielen-kuvilta ne minustakin tuntuvat :)

tiuku: tuo otsikon tausta on napattu bloggertalk-nettisivulta, joten se on valmiiksi juuri sopivan kokoinen. Muistaakseni netistä löytyy myös ohjelmia, joilla saa itse tehtyä omista kuvista juuri noihin raameihin sopivia - en nyt tähän hätään kyllä muista missä..
Kirjakuvat viehättävät aina, niin kirjapinot ;)

Liivia: niinpä, paniikki sitä itsellekin tuli kun tajusi ettei se kirottu rakkine enää suostu toimimaan ja mitä kaikkea se kuitenkin pitää sisässään. Vielä yritetään saada sisältöä pelastettua, kuulemma sellaisiakin osaajia löytyy.

Kanerva: ahsoo, mulla ei ole käynyt mielessäkään nuo muistitikut, tai mitkä lienevätkin. Sellainenhan olisi tosi näppärä! Kiitos vinkistä :)

anu: kiitos :) Ja samaa sinulle!

Kanerva kirjoitti...

Niin, se mötikkä on kuulema usb-kovalevy niin kuin oikealta nimeltään :D Onneksi on tullainen wannabe-nörtti taloudessa.

fine little day kirjoitti...

I have to add some of these as favorite too.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.