22. tammikuuta 2009

rosoista


BoligLivin uusimmasta numerosta löytyi yllättävän paljon rosoista, tummanpuhuvaa pintaa. Viimeistelmättömiä seiniä, pelkistettyjä huoneita, tummia huonekaluja. Vaikka rakastankin värien käyttöä kotonani, oli näissä kuvissa jotain sellaista mikä vetoaa minuun. Ehkä se on se tietynlainen elämisen tuntu. Aito välinpitämättömyys siihen viimeisen päälle fiksattuun pintaan.


Vaikka rehellisesti sanottuna en tiedä, jaksaisinko/pystyisinkö oikeasti elämään tämän kaltaisten seinien kanssa. Tuntuisiko se kuitenkin likaiselta? Liian keskeneräiseltä? Ehkä pitäisi koittaa, ei siinä varmaan ainakaan koirasta tulleet kurat näkyisi...
Sen sijaan näiden kenkien kanssa pystyisin elämään oikeinkin helposti! Joku aika sitten hehkuttamani prätkäsaappaat ovat juuri niin ihanat käytössä kuin niiden arvelinkin olevan. Nyt minusta tuntuu, että saattaisin tarvita toiset, lyhyempi vartiset niiden rinnalle. Ehkä kuitenkin maltan mieleni hetkeksi, ja koitan pyydystää moiset/samankaltaiset käytettynä ensin. Jos ei lykästä, niin sittenhän se on selvä. Käytännölliset kengäthän ovat kultaakin arvokkaammat!

12 kommenttia:

aurinko ja kuu kirjoitti...

luulenpa,että suloisen värikylläinen tendenssi on siirtymässä pikkuhiljaa tuohon suuntaan.kovaa,mustaa,selkeää ,johon viimeistelemättömyys tuo boheemista pehmeyttä,joka minuakin kiehtoo...hmm...
ja nuo prätkäbootsit...taidanpa näyttää sinulle jotain mitä sain joululahjaksi...ks.blogiini ;D

Kanerva kirjoitti...

Minulla on sellainen olo, että tuollainen viimeistelemätön pinta sopii parhaiten isoon tilaan. Sellaiseen jossa se pääsee kunnolla edukseen näyttämättä juuri siltä, että remontti on jäänyt puolitiehen ;)

En voi kuvitella ainakaan omaan kotiini tuollaista pintaa, vaikka se kovasti silmää mielyttääkin. Sen sijaan nuo bootsit ottaisin koska vaan!

Kati kirjoitti...

Mun silmään toi pinta oli kyllä aika ihanan rouheaa ja näyttäisi varmaan ihan mielettömältä jossain vanhaan tehdsrakennukseen tehdyssä loft-asunnossa. ;) Mutta vaatii kyllä tietyt puitteet ja tilaaaaaaa ympärilleen. Tosin mä en haluaisi asuntoani kokonaan noin viimeistelemättömän näköiseksi. Joku tuollainen seinä kyllä voisi olla todella upea yksityiskohta...

Ja namut kengät. Slurps.Mä tarvitsisin kans jotkut, mutten löydä..

Anonyymi kirjoitti...

great boots!

Inka kirjoitti...

aurinko ja kuu, totta puhut. Varmasti näissä sisustustrendeissä esiintyy vaihtelua ihan yhtä lailla kuin vaikkapa muodissa. Ja mikäs siinä, vaihtelu virkistää :)
Ja mahtavat kengät sulla siellä, oi oi!

Kanerva, isoon ja avaraan tilaan. Meillä on pienet tilat, ja siellä missä olisikin hieman enemmän tilaa, on sitten tavaraa ihan, kröhöm, kiitettävästi.
Kovasti se pinta vaan kuitenkin kiehtoo..

Kati, yksityiskohtana minäkin sen sulattaisin. Kokonainen iso tila tai huone alkaisi varmaan nopeasti ahdistamaan. Pitäisi varmaan löytää joku tuttu, kenen luona voisi ensin harjoitella tuollaisen seinän tekemistä -- vapaaehtoisia? Missään? ;)

Anonyymi, I think so too! :)

Kaylovesvintage kirjoitti...

love the black & white, looks great in the house

tiuku kirjoitti...

Olen heikkona juuri tuon tapaisiin pintoihin sekä tietysti vanhoihin hirsitaloihin ja hirsiseiniin.. minulle siis passaisi koska vaan!! tosin nyt kun mietin asiaa tämä asunto paikoin omaa aikamoista rappioromantiikkaa kun eteisen seinissä maalit lohkeilee ja railoilee...

Makeat ovat buutsit, ymmärrän houkutuksen enemmän kuin hyvin.
Itse kuolasin lähemmäs parin sadan nahkasaappaita.Mutta kävin sitten kierrätyskeskuksessa ja marssin ulos mukanani kolme paria kenkiä, joista hintaa tuli 10e. Kannatan siis etsiskelyä, toisinaan onnistaa. Pidän sulle peukkuja ;-)

Anna kirjoitti...

Hienon näköinen seinäpinta tosiaan, mutta vaikea kuvitella kenenkään "oikean ihmisen" kotona, kerrostaloss, rivitalossa, omakotitalossa. Mutta joku loft-kämppä olis aika makea tuollaisella seinällä. Mut liika on liikaa, mun mielestä toi olis hyvä tehoste, mutta ei kaikki seinät ollenkaan.

Mutta noi kengät, voi kuola... Joudunkohan mä hankkimaan tuollaiset?

anu kirjoitti...

Tosi rosoista on mutta ei paha !Itse unelmoin vanhasta kivitalosta kuluneilla valkoisilla seinillä:)

Sari kirjoitti...

Jotenkin päädyin tänne blogiisi visiitille ja mielenkiintoisia postauksia sinulla täällä. Mä mietin kans noit tapetteja, et saattaisin kyllästyä tohon sävyyn jossain vaiheessa. Mut vähän tollaset vastaavat kengät pyörivät käsissäni vasta joku päivä sitten läheisellä mallilla, mut en hannonut kyl niitä ostaa... Noi Martensit on kyllä kivat!

Helinä kirjoitti...

Sinut on haastettu!
:)

Inka kirjoitti...

Kaylovesvintage, I'm starting to think so too. Black & white are a nice change.

tiuku, mahtava tuuri kävi! Käytettynä ostetuissa on aina ihan oma fiiliksensä joten yritän minäkin vielä hetken aikaa etsiskellä käytettyjä. Peukutukset tulevat kyllä tarpeeseen :)

Anna, tällainen pinta ei varmaankaan ole kotonaan ihan missä vaan. Mulle talolla ja kovin isoilla sisäpinnoilla ei saa olla liian suurta ristiriitaa: rosoinen betoniseinä loft-tyyliin vaikkapa viime vuosisadan alun puisessa pitsihuvilassa. Öh, hivenen vaikeasti selitetty mutta ymmärrän juuri mitä ajat takaa.

anu, sellaisesta talosta voisin minäkin helposti unelmoida! :)

Sari, kiva kun piipahdit ja jätit vielä puumerkkisikin :) Mulla ei ole Martenseja ollut teinivuosien jälkeen mutta silloin ainakin tekivät laatukenkiä. Toivottavasti merkki on pysynyt uskollisena laadulleen.

Helinä, kiitos! Katotaan jos saan jo täältä mummolasta käsin vastattu mutta viimeistään sitten kotona :)