11. joulukuuta 2009

Arvonta Senkin uhalla, että olen asiaa jo voivotellut tarpeeksi ja joka paikassa, valitan vielä hieman lisää. Olen siis kipeänä, keuhkoputkentulehduksessa. Olo on kaamea, kuumeinen ja kurkku niin kuin raastimella raastettu. Ja sitä rataa. Se hyvä puoli sairastamisessani on, että saan tehdä sitä yksin. Siis, että lapset eivät ole sairastuneet. Mikä sitten myös osaltaan johtaa siihen huonoon puoleenkin - nimittäin kaksi erittäin tervettä ja aktiivista lasta, joiden energiamäärä tuntuu kasvavan hetki hetkeltä sisätiloissa kökittäessä. Suo siellä, vetelä täällä, sanoisi äitini. Valivalivali, sitä rataa.

Mutta, etten ihan heittäytyisi synkäksi ja itsesäälin riivaamaksi, olen keksinyt mielestäni aivan loistavan piristyskeinon. Nimittäin arpajaiset! Nehän nyt aina ovat hauskoja! Ja tämän kertaisessa arvonnassa onkin mukana pieni taka-ajatus, sellainen mistä uskoisin meidän kaikkien hyötyvän :)Arvottavana on tällä kertaa kirja. Tai oikeastaan kirjoja on kaksi, ja niistä voittaja saa sitten valita mieluisensa. Ensimmäinen opus on Tone Finnangerin Tildas Julehus, ja toinen Sjarmerende Gjenbruk, josta teinkin esittelyn alkuvuodesta. Molemmat kirjat eivät taida nyt mitään esittelyjä kaivata, mutta sen vielä sanon että omasta mielestäni molemmat kirjat ovat uskomattoman kauniita.Arvontaan osallistuaksesi toivoisin, että jättäisit kommenttilootaan jonkun mieleisesi kirjan nimen. Oli se sitten lempikirjasi tai vain ylipäätään kirja, jota haluat suositella mahdollisimman monelle. Kirjojen aihepiiriä en rajaa mitenkään, eli kenttä on täysin vapaa. Arvonta on auki aina sunnuntaihin 13.12. saakka ja voittajan nimi julkaistaan maanantaina, 14.12. Kaikista listatuista kirjoista kerään listan blogiini, mistä siitä varmasti on meille kaikille paljon iloa ja hyötyä :)

Eikö kuulostakin hauskalle?! Joten osallistumaan vaan!

68 kommenttia:

Aarre kirjoitti...

Lempikirjojani ovat mm. Marjatta Kurenniemen Onneli ja Anneli -kirjat, Tittamari Marttisen runokirja äidin karkkipäivä ja romaaneista Paolo Coelhon Portobellon noita sekä kaikki puutarhakirjat.

Parolan asema kirjoitti...

Varmasti arpajaiset piristää, täällä ainakin sai heti leveän hymyn aikaan! Minäkin mielelläni mukana, harrastan tällä hetkellä puhtaasti vain tekemis- ja ideakirjoja, ja yksi suosikki monen monista tällä hetkellä on Vanhan tavaran uusi koti, Mark ja Sally Bailey tekijöinä. Niin runsaasti tunnetta ideoissa!

san kirjoitti...

Tänään sopivimmilta tuntuvat Paolo Coelhon Alkemisti, Antoine de Saint-Exupéryn Pikku Prinssi ja Aili Somersalon Mestaritontun seikkailut.

HIIRIEMO kirjoitti...

Minun lemppareitani on paljon, mutta ehkä rakkaimmiksi nostaisin Kjell Westön teokset Leijat Helsingin yllä, Isän nimeen, Missä kuljimme kerran ja Älä käy yöhön yksin. Miten joku osaakin kirjoittaa niin kauniisti!

Kaisa kirjoitti...

Minä pidän kaikenlaisista neulekirjoista, etenkin sellaisista joissa on sukkaohjeita.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä onkin yllättävän vaikeaa...hyviä kirjoja on niin paljon. Tässä kuitenkin jotain Susanna Alakoski - Sikalat, aivan erinomainen kirjaelämys. Henning Mankell - Wallanderit, helppoa luettavaa. Pojan kanssa luetaan yhdessä Risto Räppääjä -kirjoja, viihdyttävää luettavaa myös aikuiselle. Hyvää viikonloppua toivotellen

-Tiina-

Inkivääri kirjoitti...

Tällä hetkellä kirja ylitse muiden on Oi ihana joulukuu - joskus toiste sitten taas joku muu:) Vaan arpajaisiin on aina kiva osallistua ja varsinkin kun on näin ihania palkintoja, joten mukana ollaan!

Inka kirjoitti...

Ihanaa, ihanaa! Nyt jo hymyilyttää, ja mahtava mikä määrä upeita kirjoja saadaankaan listatuksi! :)

Anioni kirjoitti...

Viimeisin suosikki: Chimamanda Ngozi Adichie: "Puolikas keltaista aurinkoa". Myös Donna Tarttin "Jumalat juhlivat öisin" oli upea kirja. Vivi-Ann Sjögrenin "Andalusian karkea suola". Niin, ja tietenkin Torey Haydenin kirjat erityislapsista, sekä Harry Potterit ;)

Tässä vain muutamia mainitakseni :)

Piitu kirjoitti...

Minusta kaikki Dan Brownin kirjat ovat todella hyviä, moneen kertaan olen ne lukenut. Uusin kirja ilmestyy ennen joulua, toivottavasti pukki muistaa sen tuoda :)

Anonyymi kirjoitti...

Kirja joka pysäytti minua viimeksi
kauneudellaan ja syvällisyydellään oli Miina Savolaisen kirja Maailman ihanin tyttö. Valitettavasti en vielä
itse omista kyseistä kirjaa. Mutta hartaudella selailin kun kirjakaupassa tähän törmäsin..

Nomppis kirjoitti...

Onpa mahtava idea!:)
Mä pidän elämänkerroista ja mulle tuliki heti mieleen kaksi aivan loistavaa kirjaa. Molempien lukemisesta on jo useampi vuosi, mutta ne tulee vieläkin aina ensimmäisenä mieleen...

Minä Phoolan Devi
(ei varsinaista kirjailijaa, koska kertoo itse tarinansa, mutta kirjoitustaidottomuutensa takia ei ole myöskään itse kirjailija...)

Kobie Krüger: Riistanvartijan perhe

- Jo - kirjoitti...

Lapsuuden suosikkeja olivat mm. Marja-Leena Mikkolan Anni Manninen ja Kurenniemen Onneli ja Anneli kirjat. Nykyisin tykkään esim. Sirpa Kähkösen sota-ajan Kuopiosta kertovista kirjoista. Inspiroivia herkkukirjoja ovat ruotsalaiset Sommarens söta ja Vinterns söta ja vielä yks kakkukirja Sockerkakor (Mia Örn&Claes Karlsson)

Vekarus kirjoitti...

Pikaista paranemista! Ja voimia lasten kanssa!

Minä suosittelisin kahta kirja sarjaa, jotka ovat olleet suosittuja lasten keskuudessa: Ensi 123 ja Ensi tietoni. Näitä luetaa ja mukana tulevia pelejä pelataan ahkerasti ja samalla myös opitaan. Ensi ABC ei ollut yhtä hyvä.

Katryn kirjoitti...

Hei,

Minulla kirjapinossani päällimäisenä odottaa Raisa Cacciatoren ja Samuli Koiso-Kanttilan Pelastakaa pojat!, jonka saimme syyskuussa syntyneen poikamme kunniaksi. Todellinen asiapakkaus ja kun 8-v. neitimme on kasvatettu ihan omin opein, niin katsotaan mitä tuosta pojasta sitten tuleekaan (kirjalla tai ilman...).

Stieg Larssonin trilogia on luettu = loistava ja jostain kumman syystä tunnen salaista viehtymystä Juha Vuorisen kirjoihin. Niin DikDek-sarja kuin juoppuhullusta alkaneet muut Juha Bergin seikkailut on luettu. Kuka on SuomiPopin aamuja kuunnellut, ei ehkä ensiajatuksella Juha Vuorisen tuotannosta pidä, mutta suosittelen: jokainen nuoruuttaan viettänyt tunnistaa sieltä tiettyjä tyyppejä. Takuulla kevyttä luettavaa.

Jotta en ihan täytä koko kommenttilootaa, niin jääköön tähän. Tosin pakko sanoa vielä Eija Wagnerin kirjat, joissa hän kuvaa eloaan Italiassa ovat viihdyttäviä - ainakin italiafriikeille.

Pikkujoulutunnelmin Katryn

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään vieläkin katsella ja lueskella Ullamaija Hännisen Kauhalla & vasaralla -kirjaa. Lasten kirjoista vanha kunnon Koiramäki pitää aina vain pintansa.

Virpi

Saana kirjoitti...

Romaaneista mieleeni tulee diana Gabaldonin kirjat, jotka EHDOTTOMASTI tulee lukea järjestyksessä! Suosittelen!

Ajankohtaiset kirjat tällä hetkellä esim. Lämmin Joulu-kirja sekä Astrid Lindgrenin Joulukertomuksia <3

http://saanan.vuodatus.net/

Kati kirjoitti...

Ihanaa arvonta! :)

No mun ehdoton ykköslempikirjailijani on Umberto Eco. Etenkin Foucault'n heiluri on kolahtanut. Esseepuolelta herran Matka arkipäivän epätodellisuuteen on ihan ykkösluettavaa.

Myös Andrei Makinen kirjat ovat aivan hurmaava luettavaa. Samoin kuin Vonnegutin kirjat... Ääh, ei tästä tule loppua, jos aloitan. ;)

Mut kaikkein parasta luettavaa ovat ehdottomasti keittokirjat. Jamie Oliverin kirjat ovat ääriherkullisia ohjeiltaan kuin ulkoasultaankin hyvin viehättäviä. Mutta niinpä on moni muukin...

heli kirjoitti...

miten mukavat arvontaanosallistumiskommenttisäännöt. :) mun lempikirjoja maailmassa on calvinon "kosmokomiikkaa" ja ruohosen "eläinten kaupungissa sataa lunta". myös savion & rapian "maja" on kirjoista ilahduttavimpia!

Jonna kirjoitti...

Mahtavat arpajaiset!

Minä lisään listaan Tove Janssonin Kesäkirjan. Ei vaan ole kauniimpaa.

Vihreetäkki kirjoitti...

mun ehdottomasti lempikirjat on L.M Montgomeryn pieni runotyttö,runotyttö maineen polulla ja runotyttö etsii tähteään
t:heini

Elsa kirjoitti...

Viimeisin lempparini on Stieg Larssonin trilogia, vahvaa ja jännittävää. Sisustuskirjoista ehdoton suosikkini on Jeanne d'Arc Livingin Franske Stemninger.

Kiva arvonta-aihe!

ester kirjoitti...

Miten vaikeaa onkoo listata kirjoja. Jospa tällä kertaa mainitsen Ursula LeGuinin Maailma, vihreä metsän ja P.G. Wodehousen Prinssi ja Bettyn.

tiuku kirjoitti...

Hauskaa täältä löytyi toinenkin Diana Gabaldonin ystävä! olen pitänyt kovasti ja moneen kertaan lukenut.. tiiliskiven kokoiset kirjat herättävät matkalukemisena usein hymyjä, mutta kerronta on mukaansa tempaavaa ja sitä haluaa ahmia lisää ja lisää.. silläkin uhalla että kantamuksen paino kasvaa tuplasti..
olen pitänyt aina näytelmistä ja novelleista:
Anton Tsehovin novellit ja näytelmät Kirsikkapuisto, Lokki, Kolmesisarta jne.. Puskinin novellikokoelma sykäytti myös.
Oscar Wildea suosittelen englanninksi esim. The importance of being Ernest on yksi suosikki
pidin myös jotenkin Anna Gvaldan viiniä keittiössä kirjasta( muista en niinkään)
oh, onhan noita kirjoja! :-D ja koko ajan lisää
riippuen siitä mitä milloinkin kaipaa ja haluaa, kirja valinta on kovasti riippuvainen minulla ainakin mielialasta ja elämästä siinä ympärillä...

Hanna kirjoitti...

Kokeillaan onnea. Hyllystä löytyy lähinnä sisustukseen liittyviä kirjoja. Tämän joulun ehdoton ja niin kaunis joulukirja on Oi ihana joulukuu. Suosittelen.

Susu kirjoitti...

Maeve Binchyn romaanit ovat kaikki hyviä ja dekkareista suosittelen Sue Graftonin aakkosdekkareita.

Inka kirjoitti...

Hihhei! Antaa tulla vaan - täällähän on listattuna jo vaikka mitä herkkuja! :)

Celia kirjoitti...

Kiva arvonta!

Minä tykkään Monika Fagerholmista esim. Amerikkalainen tyttö, Diiva, Säihkenäyttämö ovat kaikki hienoja kirjoja.
Milan Kundera on toinen ikuisuussuosikki.

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuttava arvonta:)

Lempikirjojani on paljon,mutta jos yksi pitäisi nimetä niin valinta on tällä kertaa Michael Ondaatje: Englantilainen potilas. Myös siitä tehty elokuva oli ihana, mutta kirja parempi (eikä leffa tietenkään noudattanut täysin kirjan juonta.)
Pikaista paranemista!
t: Elsie

Netta kirjoitti...

Cath Kidstonin Vintage Style on kirja, jota selaan yhä uudelleen.

Kesällä ostin kirjakaupasta Oxfordista kirjan, jonka valitsin ihan kannen perusteella, mutta joka nielaisi kerta kaikkiaan mukaansa. Jill Dawson: The Great Lover, joka kertoo 1900-luvun alussa eläneestä englantilaisesta runoilijasta Rupert Brookesta, mutta ei siis ole mikään elämänkerta eikä historiikki.

iso gnu kirjoitti...

Paljon oli jo kirjoja...
suosikkeja on laidasta laitaan ja jo edellä olleista en mainitse uudestaan (on jo listallasi)
Helena Anhavan runot ovat todellinen lukuelämys , johon palaan uudeleen ja uudelleen. Kiven Seitsemän veljestä ja monet muut klassikkot
Kaiken kiireen keskellä olen lukenut Alexander McCall Smithin Botswana kirjoa eli Naisten etsivätoimisto no 1 ja Mma Ramotswesta kertovat kirjat kaikki.Jännä yhdistelmä dekkaria, afrikkalaista elämänmenoa ja siitä seuraa itsellekin tosi rauhoittava olo ja halua juoda Rooibos-teetä rauhassa ja antaa itsensä rauhoittua.
Kun haluaa nauraa lempeästi maahanmuuttajien kielikukkasille (omilleenkin) niin Ulla Koukkari-Anttosen ja Terhi Riitijoen :Kaksi huonetta ja heittiö.
Kirjoja olisi paljon lisää , mutta näillä alkuun...

Eloveena kirjoitti...

Sara Gruenin Vettä elefanteille on ihan loistava ja kohtuu uusi romaani. Ja Yoshiko Tsukiorin ihanat mekot ja tunikat on ihan mahtava ompelukirja.

vankavesi kirjoitti...

1) lapsille - elsa beskow: tonttulan lapset ja Poortvliet, Rien - Huygen, Wil: Suuri tonttukirja

2) kaikkien aikojen paras kotimainen kirja karmeasta aiheestaan huolimatta maria peura: on rakkautes ääretön

3) must lifestyle-/kuvakirja The Way We Live: An Ultimate Treasury for Global Design Inspiration

Sanctuary kirjoitti...

Paranemisia, kuulostaapa kurjalta sairastelulta :(

Mutta arpajaiset, hauskaa! Kirjoista mainittakoon sisustuskirjoista kestolempparini Elmquistin ja Wolfgang Drejerin Viihtyisiä ja valoisia koteja sekä kaunokirjallisuuden puolelta Bo Carpelanin Axel, joka teki minuun aikoinaan lähtemättömän vaikutuksen.

Levollista viikonloppua toivotellen.

Anonyymi kirjoitti...

Coetzeen "Häpeäpaalu" säväytti. Se vaatii kuitenkin kykyä katsoa ja käsitellä asioita, joita on hyvin vaikea / raskas ajatella (mm. rasismi ja väkivalta). Aiheesta ei voi pitää, mutta kirja on hyvä.
Krumeluuri

Annie kirjoitti...

Lempikirjoihini kuuluu edelleen se aina niin ihana Pikku Prinssi. :)
Lisäksi tällä hetkellä luen oikein mieluusti Torey Haydenin kirjoja.

Anonyymi kirjoitti...

Jose Saramagon koko tuotanto,erityisesti kertomus sokeudesta

Kerttu

Anna Emilia kirjoitti...

Luin juuri Linda Olssonin kirjan Laulaisin sinulle lempeitä lauluja. Oli kaunis kirja. Suosittelen.

-Iiris- kirjoitti...

Onpa mukava aihe. :) Lapsille ja ehdottomasti myös aikuisille Tove Janssonin muumi-kirjat. Joulun nautinnollisiin lukuhetkiin voisin suositella ihan klassikkokirjoja: Jane Austenin Ylpeys ja ennakkoluulo sekä Emily Brontën Humiseva harju. Myös L.M. Montgomeryn tyttökirjaklassikokohin kannattaa tarttua uudestaan ja uppoutua Annan ja Emilian maailmaan.

Kate kirjoitti...

Parane pian!

Mä nappasin viimeksi kirjahyllystä Kaari Utrion Bellan Donnan, se on niitä Utrion 'tietokirjoja'. Loistava teos lukukerta toisensa jälkeen!

Helinä kirjoitti...

Ihania kirjoja kummatkin!
Voisin suositella moniakin sisustus- ja käsityökirjoja, niitä on viimeaikoina ilmestynyt niin mahtavia..
Mutta nimeänpä omiksi suosikeiksini tähän :
Elizabeth Bishopin runot joita jaksan lukea aina uudestaan.
Pasi Ilmari Jääskeläisen Lumikko ja 9 muuta, joka kestää myös monta lukukertaa.
:)

Pikaista paranemista sinulle!!

Mari kirjoitti...

Viime aikoina en ole pahemmin oystynyt keskittymään kaunokirjallisuuteen. Pidän kuitenkin kovasti Torey Haydenin kirjoista, ilmeisesti aihepiiri koskettaa kovasti tällä hetkellä oman lapseni tilanteenkin vuoksi.

Kuitenkin kirja, jota eniten tällä hetkellä selailen, on Kauneimmat neulemallit kirja. Kirjassa on todella paljon eri neulemalleja :)


Toivottavasti tervehdyt pian :)

Zelda kirjoitti...

Tämä ei välttämättä lempikirjani, mutta suosittelisin kaikkien sen silti lukevan: Anne Frankin päiväkirja.

Anonyymi kirjoitti...

Osallistun!
Hyviä kirjoja on ihan hirveästi... Viimeisimmäksi olen lukenut Maur Kunnaksen joulukijoja, lapsille tietenkin...
T Maarit K

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Ihana idea tämä "lukulista"!!
Suosittelen Lokki Joonatania.
Klassikko, mutta aina puhututtaa: vapaus.

Nina Joensuusta

Inka kirjoitti...

Tästä listasta tuleekin todella mahtava! Kiitos kuuluu teille kaikille :)

Amyrlin kirjoitti...

Minulle nyt tuli ensimmäisenä mieleen lempikirjani lapsuudesta, kun sitä on luettu nyt omillekkin lapsille ja ihastuttaa edelleen niin kovasti, eli Lea Pennasen Piilomaan pikkuaasi.

Pikaista paranemista!

Inkeri kirjoitti...

Tykkään MAuri Kunnaan kirjoista. Erityisesti Koiramäki-kirjoista.

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Oi kun kiva päästä mukaan arvontaan!!!
Oma henk.koht suosikki on minulle ihan ensimmäinen sisustus kirjani joka on Puhdas Tyyli Jane Cumberbatch!On niin ihanan simppeli ja ajattoman kaunis!

Hyvää viikonloppua sinulle!
Anu

Kaylovesvintage kirjoitti...

what a cool book

Hanna kirjoitti...

Veikko Huovisen Hamsterit luen lähes joka syksy uudestaan ja kesäisin herkuttelen Tove Janssonin Kesäkirjalla.

Katinkontti kirjoitti...

Torey Hayden Tiikerin lapsi, ehdottomasti lukemisen arvoinen :)

Västäräkki kirjoitti...

Suosikkikirjoja on monia, mutta yksi mieleenpainuvimmista on Carlos Ruiz Zafonin Tuulen varjo.

Onpa mukava arvonta!

milaja kirjoitti...

Vieläkö kerkee? :) Miriam Makeba: Etelä-Afrikan ääni. Luin tän varmaan 12 vuotta sitten, mutta jäi mieleen tosi mieluisana kirjana, ja on ollut monesti mielessä lukea tää uudelleen, aina vaan on jäänyt..

Inka kirjoitti...

Hyvin kerkiää - koko päivä vielä aikaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen Sinulle Sujata Masseyn Rei Shimura kirjoja. Rei on japanilaisamerikkalainen antiikin kerääjä ja sivutoiminen salapoliisi. Kirjoista oppii japanilaisista tavoista, antiikista ja kielen käyttö on joustavan hauskaa.
Hyvää Joulun Alusaikaa!
Krisse

Stormby kirjoitti...

Luen yleensä vaan tietokirjallisuutta, joten proosa on jäänyt vuosiksi paitsioon. Tänä vuonna luin kuitenkin Sofi Oksasen Puhdistuksen ja lumouduin sen sanoista ja lauseista. Kuinka joku osaa valuttaa lauseita kuin hunajaa... nam, niitä saattoi pyörittää ja maistella kielellä!

Tiina kirjoitti...

Kesällä luen enemmänkin, laidasta laitaan. Tuulaliina Varis oli viime kesän 'hitti'.
Nyt odottelee Nalle Puhin odotettu paluu lukemista.
Sisustuskirjat on alkaneet pikkuhiljaa kiehtoa ja tietysti nukkekotikirjat on koko ajan mukana.

Joola kirjoitti...

Minä rakastan kirjaa Aurinkomaan lapset - opas ekologiseen lastenkulttuuriin. Antaa ihanaa asennetta kaikkeen. Syömiseen, olemiseen, leikkimiseen, taiteilemiseen, sisustamiseen, hoitamiseen, kasvattamiseen...

Ja tarkistan nimitiedot vielä tarkemmin, kun saan kirjan käsiini tuolta toiselta puolelta kotia, missä pitää nyt olla hys hys, kun yksi nukkuu eteisessä:)

Ninuska kirjoitti...

Heiii... täältä löytyy monia hyviä kirjoja, joita voisi lukea. Seison usein kirjaston hyllyjen edessä ja tuntuu kuin pää tyhjensi enkä muista sillä hetkellä yhtään hyvää kirjaa. Nyt voin kirjoittaa itselleni valmiiksi listan kirjoista, joita voisi lainata.

Itse ihastuin todella Miina Savolaisen Maailman Ihanin Tyttö -kirjaan, joka olikin jo täällä mainittu. Se on täynnä kauniita kuvia ja tarinoita. Todella koskettava :)

violet kirjoitti...

Oi paljon olisi hyviä kirjoja...juuri nyt luen Juha Itkosen Kohti -kirjaa josta pidän kovasti. Suosittelen muitakin lukemiani Itkosia nimittäin
Anna minun rakastaa enemmän ja Huolimattomia unelmia.

Mutta hyvänen aika kun kirjailijat ovat nykyään niin nuoria;-)
Tämäkin 1975 syntynyt poikanen.
(vitsi vitsi, on niitä vanhojakin ihan tarpeeksi)

Anonyymi kirjoitti...

Minullakin Itkosen Kohti juuri aloitettuna, Anna Gavaldasta tykkään, Sofi Oksasen Stalinin lehmistä pidin enemmän kuin Puhdistuksesta.

Mark Haddonin Harmin Paikka oli nyt viimeisimmistä paras, pidän hänen brittiläisestä huumoristaan todella paljon.
Markin ensimmäinen kirja, Yöllisen koiran merkillinen tapaus, oli myös hyvä ja hauska, kertojana ja päähenkilönä 15-vuotias Asbergerin syndroomaa sairastava poika.

Ehdinköhän vielä näin myöhään arvontaan :)
-Synnöve

Anonyymi kirjoitti...

Joitakin suosikkeja mainitakseni Mari Jungstedtin dekkarit Kesän kylmyydessä, Saaren varjoissa ja Muurien kätköissä. Maija Paavilaisen aforismikirjat esim. Tonttujoukko silloin varpahillaan, Paulo Coelho: Pyhiinvaellus, Taru sormusten herrasta, Pikku-prinssi ikisuosikkina jne. Kiva nähdä muidenkin suosikkeja! - Elisa-

aurinko ja kuu kirjoitti...

Mahdankohan enää ehtiä mukaan...
Paranemisia toivotan ainakin.Kuulostaa kamalalta.
Olen kamalan vähän lukenut,en ole jaksanut arjen pyörteissä. Haluaisin lukea paljonpaljon enemmän.
Mutta jos yhden mainitsen: Donna Tartt, Jumalat juhlivat öisin on sellainen kirja joka on jäänyt mieleeni.

A kirjoitti...

Mukana arvonnassa!

Luen ilokseni japanilaisia käsityökirjoja- inspiroivia kuvia ja pieniä yksinkertaisia ideoita. Anu Harkin Puikoissa- kirja on ihana aina vaan ja yhä uudestaan, sen väriyhdistelmät-- ah!

Johku kirjoitti...

Tämäkin on onnellinen luettuaan tänä iltana vielä blogit ennen nukkumaan menoa ja osallistun myös arvontaan.

Yksi monista lempikirjoistani (kuten myös lempielokuvistani) on Anna Gavaldan Kimpassa. Ihania tunnelmia ja kerrontaa.

Joola kirjoitti...

No onneksi tarkistin, ihan väärän nimenhän olin laittanut! Toivottavasti en nyt Inka sotke tyystin arvontaasi! Anteeksi, kun tulee jo tämä toinen viesti. Kirja, joka tuli siis mieleeni on: Lasten aurinkovuosi - Opas ekologiseen lastenkulttuuriin. Sammakon kustantama. Tekijöitä: Suosalo, Tavasti, Kreeke, Lehti, Vannucchi

Niin ja Inka. Toivottavasti olosi on jo parempi!

Bullukat kirjoitti...

Ei tainnut ehtiä mukaan, kun vuorokausi vaihtui jo. Mutta mainitsempa nyt yhden lempikirjoistani, täälläkin jo mainitun Donna Tarttin Jumalat juhlivat öisin.